Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΙ ΘΡΥΛΟΙ part 2

"Δασικό Χωριό" Άνω Δολιανα , Νοέμβριος 2009.
Φιλικός Αγώνας      ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ-ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ .

Ύστερα από 4μερη προετοιμασία της εθνικής , ήταν πολύ σημαντικό να γίνει ένας φιλικός αγώνας για να κατανοήσουμε την φιλοσοφία του ομοσπονδιακού προπονητή κι της ΕΟΑΚ γενικότερα.
Πριν ξεκινήσω ... θα ήθελα να σας πω ότι για να γίνει αυτή η μίνι προετοιμασία , βοήθησαν παρά πολύ οι υπεύθυνοι των σωματείων εκείνης της εποχής . Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κύριους ΜΗΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ , ΨΥΧΟΓΙΟ ΛΑΜΠΡΟ , ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΙΩΣΗΦ , ΜΑΚΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , ΔΑΜΠΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΧΑΡΟΥΛΑΚΗ ΙΑΚΩΒΟ , ΞΑΞΙΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ , ΡΗΓΑ ΑΝΤΡΕΑ ,  οι οποίοι βοήθησαν αφάνταστα με την επικοινωνία μεταξύ του τεχνικού τιμ ώστε να προχωρήσουμε σε πραγματικότητα αυτή η μίνι προετοιμασία.
Επίσης κάλεσα τον προηγούμενο υπεύθυνο το κο ΜΗΛΙΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ να μας βοηθήσει με τις εμπειρίες κι γνώσεις του. Ήρθε κι τον ευχαριστώ  ίσως κάποια κομμάτια να έπρεπε να τον ακούσω κι να ακολουθήσω κάτι που δεν έκανα.

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μας.
Μέτα τη έντονη προετοιμασία κι έρχεται η ώρα να επιδείξουν αυτά τα στοιχειά στο αγωνιστικό χώρο , ο φιλικός αγώνας με το Ερμή Μελιγου είναι ότι πρέπει λόγω της δυναμικότητας.

Ανδρούτσος Ανδρέας 
Ξαφνικά έρχεται ένας παίχτης που ήταν πρωταγωνιστής στο παγκόσμιο της Πάτρας το 2008 , ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, είναι ένας δεινός σκόρερ , γεννήθηκε για να σκοράρει.
Χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία με τα υπόλοιπα παιδιά κι ο Ρήγας με το χαμόγελο μέχρι στα αυτιά ανάφερε ότι θα βάλει 1 γκολακι σίγουρα .. ίσως κι 2 γκολ.
Πράγματι ένα γκολ έβαλε , Είχε όλα εκείνα τα στοιχειά που ήθελε η εθνική .

Για την ιστορία , στο αγώνα με την πολώνια στη Τρίπολη στις 29 Μαΐου 2010 (1ος προκριματικός ) , ΕΛΛΑΣ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2-2 (2 γκολ Ανδρούτσος  κι στο αγώνα στη Βαρσοβία στις 10 Ιουλίου 2010 (2ος προκριματικός-ρεβάνς) , ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΣ 3-1 (γκολ Ανδρούτσος) .
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ , ένας μεγάλος παίχτης . Είναι ένας επιθετικός που σκοράρει.
 Αργότερα θα αναρτηθεί ένα ανθολόγιο των γκολ Ανδρούτσου  .


γεια σας !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…