Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!


Πρώτη Συγκέντρωση στα άνω Δολιανα 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

1.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,2.ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
3. ΓΙΑΝΝΟΠOΥΛΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ,4. ΓΙΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ,5. ΓΚΟΝΤΣΙΛ ΙΩΑΝΝΗΣ,6. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,7. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,8. ΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,9. ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,10. ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,11.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,12. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,13. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,14. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,15. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ,16. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΑΛΚΗΣ,17. ΤΟΥΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,18. ΤΣΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,19. ΤΣΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,20. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,22. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ,23. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,24. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,25. ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,26. ΖΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,27. ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Αυτά τα παιδιά ήρθαν στα Δολιανα στη πρώτη γνωριμία μου με την ομάδα ! τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και να είναι καλά.

τακης Κορδονουρης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Στο αγώνα της εθνικής προς στην καταξίωση και συμμετοχή στις μεγάλες διοργανώσεις είναι δύσκολος δρόμος , για πρώτη φορά στην Εθνικη ομαδα ηρθαν παιχτες με ατοφιο ταλεντο. Ομαδα με τέτοιο ταλέντο δεν  βρίσκεις πουθενά. Στη Τρίπολη η κατάσταση είναι δύσκολη διότι είναι μια νέα εθνική με νέο υπεύθυνο , νέο προπονητή , νέα φιλοσοφία , νέο τρόπο σκέψης , άλλη νοοτροπία η Εθνική ομάδα μπροστά στο κοινό μας με τόση πίεση στη πλάτη κατάφερε να ισοφαρίσει  δυο φορές με τον Ανδρούτσο.. Μάλλον δεν βοήθησε η απομόνωση των παιχτών στο προπονητικό κέντρο στα άνω Δολιανα και στους ξενώνες "Δασικό Χωριό" , ούτε καν βοήθησε ο επαγγελματισμός του υπεύθυνου  και του προπονητικού Επιτελείου (εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι για πρώτη φορά ιστορικά για την Ομοσπονδία ,το επιτελείο αποτέλεσε από 9 άτομα που δουλεύουν για την ομάδα ) . Η πίεση μιας Νίκης στην έδρας μας είναι βαριά.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, ΠΡΙΦΤΗΣ, ΚΑΝΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΓΚΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ παίχτες τρομερά έμπειροι , ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν μέσα στο γήπεδο, έχουν την ποδοσφαιρική παιδεία και την ικανότητα να δημιουργήσουν ένα ποδόσφαιρο βγαλμένο από την φαντασία του ανθρωπινού νου. Δυστυχώς για διαφόρους λογούς το αποτέλεσμα στη Τρίπολη δεν βοήθησε να πάμε στη πολώνια με ένα σκορ ασφαλείας , εδώ θα ήθελα να επισημαίνω ότι ασχολήθηκα περισσότερο οργανωτικά  , κατάφερα να  συνεργαστώ με τους άρχοντες της πόλης , ο Νομάρχης Κωνσταντοπουλος μαζί με τον Πρόεδρο Νομαρχιακού συμβουλίου Κατση δέχτηκαν το αίτημα μου στο να γίνει ο 1ος προκριματικός αγώνας στη Τρίπολη με έξοδα πληρωμένα από την νομαρχία το ποσό των 17000 ευρώ  Επίσης συνεργάστηκα με τον οικονομικό διαχειριστή της Νομαρχίας τον Αγγελόπουλο ο οποίος ήταν κοντά μας καθολη την διάρκεια της διαμονής μας κι δέχονταν κάθε αίτημα μας. Συνεργάστηκα κι με το Λάγο Γιώργο πρόεδρο οργανισμού άθλησης Δήμου Τρίπολης για παροχή υπηρεσιών των αθλητικών εγκαταστάσεων της  πολης (πριν καταληξουμε στο ΑΣΤΕΡΑ Τριπολης) κι οικονομικη ενισχυση στη ενημερωση (ραδιοφωνο , τοπικα καναλια , αφισες , καραβοπανα) οργανωτικα ειναι ολα τελεια.. Προβαλαν τα παιδια της Εθνικης , μιλησαν και εβγαλαν προς τα εξω τις σκεψεις τους και τα ονειρα τους. Αποτελεσμα αυτου δεν προσεχα καλα , δεν εδωσα την πρεπουσα προσοχη στους παιχτες ισως να φταιει για αυτο που το αποτελεσμα του αγωνα να ειναι ετσι!! 

2ος γυρος προκκριματικου. Αποφασιστηκε να γινει η προετοιμασια στα πορταρια για οικονομικους λογους , τελικα μας προεκυψε σε καλο διοτι τα πορταρια ειναι τουριστικο θερετρο και καλες κινησεις (εμποριο κι καφετεριες και αξιοθαυμαστα μερη ) τα παιδια ξεφυγαν απο την απομόνωση των ανω Δολιανων. Προπονηθήκαμε σκληρά και νιώθαμε όλοι έτοιμοι για το αγώνα στη πολώνια για καλο αποτελεσμα που θα μας εδινε την προκριση.
Στη Πολωνία μας ακολούθησε ο Ηλιος κι η υψηλή θερμοκρασία κατι που ήταν τα πρώτα σηματα οτι κατι καλο θα γινει.. 
Στο αγωνα οι παιχτες κανανε τα παντα , πιεση ολο το 90 λεπτο , πολλα τετ α τετ (Ανδρουτσου , Καναβογιαννη , Λαυρεντιδη ) πολλα σουτ (Δημακος , Μαγκος) , και στο τελος καταφεραμε μονο 1 γκολ. Σαν ομάδα έχουμε πολύ ταλέντο , στο μέλλον αν η ομαδα παραμεινει ΕΝΩΜΕΝΗ και αγαπημένη θα  καταφέρει παρά πολλα στο μέλλον ειναι σιγουρο οτι εαν η ομαδα παραμεινει ιδια θα ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ  ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , δεν υπαρχει χωρα που εχει την ντριπλα κι φαντασια του μεγαλου Δημακου , ουτε καν τα γκολ του Ανδρούτσου , ουτε την ικανότητα να παίζει παντού σε όλες τις θέσεις  του Λαυρεντιδη , ούτε την ικανότητα του  Καναβογιαννη να ανεβαζει την ψυχολογία της ομάδας , ούτε την ικανότητα να συνδέει την άμυνα με την επίθεση του Μαγκου, του τερματοφύλακα Κωνστα που "πηδαει" κι μιλαει στο Θεο  , Μπαλης ο νεος μπεκενμπαουερ , την πληρη αφοσιωση στο στοχο κι στην αναζητηση της τελειοτητας του Γκοντσιλ , φοβερο αριστερο ποδι και καταλληψη αριστερης πλευρα απο τον Μιχαλαρη .  Ομαδα σαν και αυτη δεν βρισκεις πουθενα στο κοσμο, απλως χρειαζονταν περιθωριο χρονου η 2 αγωνες ακομη να γινουν οι παιχτες μια ομαδα , να λειτουργει μια ομαδα σωστα πρεπει να δομειται σωστα απο την αρχη. Το εργο του Σαβουρδου ειναι μεγαλο , δουλεψε πολυ σκληρα πετυχε να ενωσει το παζλ του Νικητη , το αισθημα να νικησει σε μεγαλο βαθος χρονου απλως σταθηκε ατυχος σε μια δυσκολη για την ομοσπονδια (οικονομικα) χρονια. Ο αποκλεισμος της Εθνικης ομαδας Ποδοσφαιρου απο το Ευρωπαικο της Δανιας το 2011 , ισως κι απο το Παγκοσμιο της Τουρκιας το 2012 , ειναι δικη μου ΕΥΘΥΝΗ , μεγαλο μεριδιο της αποτυχιας ανηκει και μονο σε ΜΕΝΑ! 
Ζητω συγνωμη απο το Λαο των κωφων.
Εκανα κι εγω πολλα λαθη οργανωτικα τα οποια ακομα ψαχνω τα αιτια εκεινα που θα με κανουν να κατανοησω κι να μην το ξανακανω.. θα βρω την αιτια του κακου.

Γνωρίζω από την πείρα μου στο Μπάσκετ ότι για να ανέβεις ψηλά πρέπει να κατέβεις κάτω για να ξεκινήσεις ψηλά μετά.. Πιστεύω παρά πολύ αυτή την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ θα κάνει θαύματα στο μέλλων και θα κάνει ευτυχισμένους όλους τους Ελληνες στην Ελλάδα κι στη διασπορά.  Εγώ είμαι ηδη ευτυχισμένος απο την γνωριμία με τους παίχτες και το προπονητικό επιτελείο , το πέρασμα μου από το ποδόσφαιρο αποτελεί στάση ζωής παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ  το κλάμα του Γκοντσιλ στο τέλος του αγώνα στη Πολωνία ,  την δήλωση-πιστεύω του Δονατου μετά το αγώνα της Τρίπολης . 
Αξέχαστες στιγμές πέρασα με την ομάδα. 
τα "κλειδιά" του υπεύθυνου του τμήματος τα παραδίνω στο Πρόεδρο κι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ . Εύχομαι να το ξαναπάρω πάλι αυτά τα "κλειδιά" κι να συνεχίσω από κει που σταμάτησα, οφείλω στη ομάδα , στους Ελληνες κωφούς κι στον εαυτό μου μια μεγάλη πορεία. 
Θα ήθελα μέσα από το blog  μου να ευχαριστήσω όλους τους ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΝΩΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑ , ΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ , ΔΟΝΑΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ , ΝΙΚΟ ΜΠΑΛΗ , ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΡΗ , ΗΛΙΑ ΚΑΝΑΒΟΓΙΑΝΝΗ , ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΔΗ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΓΚΟ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΑΚΟ , ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ , ΘΕΟΦΑΝΗ ΠΡΙΦΤΗ , ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΟΡΥΛΛΑ , ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ , ΓΙΩΡΓΟ ΡΗΓΑ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΝΙΚΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ , ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ , ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΝΤΣΙΛ , ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ΝΙΚΟ ΤΟΥΑΡΔΗ, ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΕΟΠΟΥΛΟ , ΔΑΜΙΑΝΟ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΞΕΝΟ .Το προπονητικο επιτελειο θα ηθελα να ευχαριστησω τους  ΝΕΚΤΑΡΙΟ (ΑΡΗΣ) ΣΑΒΟΥΡΔΟ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΥΛΑΚΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΡΟΥΜΠΗ , το φυσιοθεραπευτη ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ , τους φροντιστες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΦΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, την διερμηνεα ΜΥΡΤΩ ΓΚΑΝΟΥΡΗ , τον αρχηγο αποστολης ΑΝΤΡΕΑ ΡΗΓΑ .  

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους και να είναι όλοι καλά και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να προχωρήσουν στη ζωή με τόσες επιτυχίες κι ευτυχίες με υγειά.

Τακης Κορδονουρης


ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Εκτύπωση
Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2011 μετά την ήττα της 3-1 στην Πολωνία από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα στάθηκε άτυχη γιατί ενώ είχε την πλήρη υπεροχή στο παιχνίδι, όπως και πολλές κλασικές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και οι Πολωνοί παίζοντας έξυπνα μετά και το 2-2 του πρώτου αγώνα έφτασαν στη νίκη και προκρίθηκαν στα τελικά του Euro 2011 στη Δανία.

Με τη δύναμη της έδρας οι Πολωνοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και το κατάφεραν μόλις στο 5’ όταν ο Μιχάλοτζικ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια η Εθνική προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά οι αντίπαλοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ήταν πολύ δύσκολο. Στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου μέρους, ωστόσο, η Εθνική έχασε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Ανδρούτσο να έχει δύο χαμένα τετ α τετ και τους Λαυρεντίδη - Πρίφτη να αστοχούν προ κενής εστίας. Στο 70’ ήταν η σειρά του Καναβογιάννη να αστοχήσει σε τετ α τετ και στο 85’ στην αντεπίθεση ο Φερντίνος έκανε το 2-0. Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει μετά από αυτό το γκολ, στο 87’ ο Μάγκος έβγαλε με ωραία πάσα τον Ανδρούτσο σε θέση βολής και εκείνος αυτή την φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την Εθνική ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στη συνέχεια  οι Έλληνες διεθνείς βγήκαν όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερντίνος έκλεψε τη μπάλα από τον Νικολαϊδη και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τέλος στις ελπίδες τους για την πρόκριση στα τελικά της Δανίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολωνός Μάρεκ Καρκούτ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βισόφσκι και Βότσικ. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Σβίγκοστ, Ματουζάφσκι, Μπαλής και Καναβογιάννης.


ΠΟΛΩΝΙΑ: Ορκος, Χόμα, Οζονγκ, Σβίγκοστ (80’ Ορζίκ), Ματουζάφσκι, Ζιτζέφσκι (75’ Μάντριτς), Φερντίνος, Πιελάχα, Τζόνικ (55’ Σμιγκάσεβιτς), Μιχάλοτζικ,  Κοζίρα.

ΕΛΛΑΔΑ: Κώνστας, Νικολαϊδης, Μιχαλάρης (87’ Παπαδάκης), Γιαννόπουλος, Μπαλής, Λαυρεντίδης, Μάγκος, Πρίφτης (72’ Ραμαντάνης), Ανδρούτσος, Δημάκος, Καναβογιάννης.


ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΧΤΩΝ

Καλημέρα σε ολους.. χτες η Η αδερφη μας ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ νικησε την Νιγηρια με σκορ 2-1 , η πρωτη νικη κι τα πρωτα γκολ στη τελικη φάση μιας σπουδαίας διοργάνωσης , το ΜΟΥΝΤΙΑΛ . Εύχομαι καλή δύναμη κι καλή συνεχεία.  Το έθνος μας περνάει δύσκολα με την οικονομική κρίση , περικοπες μισθων , αυξηση του Φ.Π.Α. σε 2 ποσοστιαίες μονάδες ίσως κι παραπάνω .. Το ποδοσφαιρο  κι η χτεσινη νικη της ΕΛΛΑΔΑΣ πρόσφερε χαρά κι ευτυχία στους στενοχωρημένους Ελληνες..
Ας περιμενουμε την τριτη που θα παιζουμε με την Αργεντινη στη 3η αγωνιστικη με ένα καλό αποτέλεσμα προκρινόμαστε!!

Ας παμε τωρα τα δικα μας!
Ο Ομοσπονδιακος μας προπονητης μαζι με το επιτελειο του αποφασισε να επελεξει τους 30 παιχτες να συμμετεσχουν στη προετοιμασια της Εθνικης ομαδας που θα γινει στα πορταρια Βολου που ξεκινα στις 30 ιουνιου 2010 ως 8 ιουλιου 2010.
Στις 8 Ιουλιου θα επελεξει εκ νεου μια μεα λιστα των 18 παιχτων απο το Προπονητικο επιτελειο για συμμετοχη στο αγωνα της 10 Ιουλιου με την αντιστοιχη Πολωνια.
αυτοι οι 30 παιχτες ειναι ως εξης :
ANDROUTSOS Andreas
VORYLLAS Evangelos
GIASIAS Petros
GKONTSIL Ioannis
DAVANIS Nikolaos
GIANNOPOULOS Donatos
KANAVOGIANNIS Ilias
KARACHALIOS Antonios
KONSTAS Epaminondas
LAYREDIDIS Andonios
MAGKOS Dimitrios
MANIKAS Konstantinos
MANOYSOGIANNAKIS Georgios
DIMAKOS Dimitrios
MITEOPOULOS Ioannis
MICHALARIS Christos
NIKOLAIDIS Ioakeim
KSENOS Anastasios
PAPADAKIS Ioannis
PLIATSIKOURAS Panagiotis
PRIFTIS Theofanis
RAMANTANIS Alkis
RIGAS Georgios
STAVROPOULOS Apostolos
BALIS Nikolaos
TOUARDIS Nikolaos
XATZISAVVAS Vasileios
STOUPAS Dionysios
ZACHAKIS Ioannis
APOSTOLIDIS Asterios

Το πρόγραμμά είναι ως έχει..
στις 30 Ιουνίου , ώρα 9 το πρωί.. στο κτήριο ΓΣΕΕ στα πατησιά θα μας περιμένει το πούλμαν και να αναχωρήσουμε για βόλο. Θα μείνουμε στο ξενοδοχείο ΑΛΚΗΣΤΙΣ στα πορταρια Βόλου  ένα ξενοδοχείο ιδανικό για ομάδες κι υψηλές προδιαγραφές υπηρεσίες.. Η πορταρια είναι αξιοθαύμαστο θέρετρο , οτι πρέπει για προετοιμασία λόγω της θερμοκρασίας που επικρατεί τις μέρες αυτές (ιδία περίπου θερμοκρασία με την Βαρσοβία ΠΟΛΩΝΙΑΣ , βεβαία λίγο πιο πάνω εδώ) πιστεύω παρά πολύ τους 30 παίχτες κι θα δουλέψουμε σκληρά για να παίζουμε και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Θα μείνουμε ως 8 Ιουλίου και επιστρέφουμε Αθηνά και θα μείνουμε σε Ξενοδοχείο οπού θα ανακοινώσουμε αργότερα , στις 9 Ιουλίου ώρα 5:30 το πρωί στο αεροδρόμιο για αναχώρηση για προς Βαρσοβία Πολωνίας.
Εύχομαι σε όλους καλή διαμονή στα πορταρια Βόλου και καλή δύναμη!!

τακης 


Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Στη ζωη μου εμαθα να ζησω με οτι μου προσφερει η ιδια η ζωη .. χαρες , επιτυχιες , αποτυχιες , λυπες , κτλ εκεινο που εμαθα ειναι οτι ζωη προχωρα και να αναζητησουμε νεες προσκλησεις για να γεμισουμε την ζωη μας.
Ανεκαθεν λατρευα τις νικες , ειναι το απολυτο αισθημα ευτυχιας να νικησεις το αντιπαλο σου!! για να νικησεις ομως υπαρχουν πολλοι τροποι να ακολουθησεις και να επιλεξεις την νικη.. Επελεξαμε σαν ομαδα , σαν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , σαν Ελλαδα να νικησουμε με καθαρο κι ηθικο αγωνα..
Επελεξαμε : Διατησια επιπεδου super liga , πολυ καλο γηπεδο σαν το Αστερα τριπολης , πολη καλη πολη για φιλοξενια κι διεξαγωγη αγωνων σαν τη Τριπολη , τα τοπικα ΜΜΕ παρουσιασαν το γεγονος στους τοπικους πολιτες , οι αρχοντες της πολης κι του Νομου κοντα στην Ομοσπονδια ....
Όλοι οι παραπάνω παράγοντες συνέβαλαν στο να αγωνιστούμε στο προκριματικό αγώνα με καθαρό κι τίμιο.. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ .. οργανωσαμε μια προετοιμασία υψηλού επιπέδου.. εκπληκτικό προπονητηριο στα ανω Δολιανα , εκει δουλεψαμε  σκληρά , πολύ σκληρά σε επαγγελματικό επίπεδο.. μαρτυρούν άλλωστε το επιτελείο.. είχαμε 2 Βοηθούς και έναν φυσιοθεραπευτη κοντά στους παίχτες , φροντίδα απο τους 2 φροντιστες υψηλου επιπεδου υπηρεσιες  , Διερμηνέα παρών όλες τις ώρες της ημέρας για βοήθεια , αρχηγό αποστολή έναν προεδρο της Ομοσπονδία στις προηγούμενες  Θητείες..  ΟΛΟΙ δούλεψαν με κοινό στόχο κι πρόγραμμα ..
Δηλώνω κατηγορηματικά οτι είμαι ευχαριστημένος απο το επιτελείο και απο τους παίχτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν..
Σαν αποτέλεσμα το 2-2 δεν είναι καλό.. με ενδιαφέρει η ομάδα να βρει την ταυτότητα και τη προσωπικότητα της , με νέο επιτελείο και νεα Ομοσπονδία ειναι πολύ λογικό κι φυσικο αυτο το αποτέλεσμα αν και μας αδικεί άμα ομως παρατηρεί κανεις η ομαδα δεν της αρεσει να χανει.. άλλωστε ισοφαρίσαμε δυο φορές και ειχαμε τη αφόρητη πίεση ενος θετικου αποτελέσματος .. Πιστεύω οτι η ομάδα θα βρει το δρομο της κι θα μαθει να ζησει την ευτυχια ..
Είναι πολυ εύκολο να ζησεις στη δυστυχια.
Είναι παρά πολύ δύσκολο να ζήσεις στη Ευτυχία , θέλει πολύ δουλειά να είσαι ευτυχισμένος , θελει τεραστία προσπάθεια να βρεις την ευτυχία , να κατανοήσεις τον εαυτό σου κι να ζητάς απο την εαυτο σου να επιλέξεις το ποιον σου..
Γιαυτό πάνω από ολα να είμαστε υγιείς κι ευτυχείς!
Σημερα το βραδυ θα ανακοινωθούν οι 30 παιχτες που επελεξε ο Ομοσπονδιακός μας Προπονητής Αρης Σαβουρδος μαζι με το επιτελείο του ,  αυτοι οι παιχτες θα αγωνιστούν στο 2ο Προκριματικο αγωνα με την (Πολωνια)  στο σταδιο PROZSTOW Βαρσοβια Πολωνιας στις 10 Ιουλιου 2010 ωρα 17:00 , ο στοχος της ομαδας κι της Ομοσπονδίας αλλαζει .. παιζουμε εκτος εδρας.. αυτοματως το αγχος της πρόκρισης πηγαινουν στην Εθνική ομαδα Πολωνιας .. εμεις θα παμε να ευχαριστηθουμε το Αγωνα!! οπως κι να εχει το μεγαλυτερο κερδος για μενα ειναι η φιλια κι γνωριμια με ολους τους παιχτες κι με ολους στο προπονητικό επιτελειο τους φροντιστές κι διερμηνεα.. δημιουργηθηκαν σχεσεις ζωης.. εμαθα πολλα απο αυτους .. γινομαι καλυτερος ανθρωπος.. ευχομαι σε ολους στη ομαδα μια ευτυχισμενη ζωη που εκεινοι θα επελεξουν!! η Ομοσπονδία θα ειναι πάντα κοντα τους!!

Ευχομαι σε ολους το καλυτερο!


Τακης Κορδονουρης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Ακουστική κατάσταση Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.   Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε.  Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τ
 Αναζητοντας τη ευλογια του Πατερα μου , Σε σκεφτομουν πολυ σημερα.  Καθομουν και ταξιδευα με το μυαλο μου και τη χαρακτηριστικη μου προφορα , προφερω τη "Γη των προγονων" μου ... εκει οπου εκανα τα πρωτα βηματα της ζωης μου.  Παλευω πολυ πολυ σκληρα να το φτιαξω το περιβολι, αλλα ειναι δυσκολη οικονομικη περιοδος, κανω υπομονη και με τη θετικη μου σκεψη για μια καλη ζωη ολων μας στη οικογενεια.  Γη των προγονων , εδαφος ιερος , τοπος Ιερος, η δικη μου ηρεμια και ευτυχιας να πατω το εδαφος εκεινο.. του περιβολιου φυσικα ...  Αγαπω τρελλα το περιβολι ... κηπος, μεγαλος γεματος τριανταφυλλα να φυτεψω .. μαλλον παππους θα φυτεψω Γαρυφαλια .. Τοπος Ιερος!!!