Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γεια σας φίλοι , φίλες .. Νιώθω ευλογημένος που κατάγομαι από την Αρκαδία κι την Κυνουρία.. Η πρωτεύουσα της η Τρίπολη.
Από μικρός στη ξενιτιά -οικοτροφείο, Αθηνά- με ρωτούσαν για την καταγωγή μου απαντούσα πάντα από την Τρίπολη είμαι .. Έτυχε ένα Σαββατοκυριακο ένας παιδικός μου φίλος ήθελε να έρθει μαζί μου στη Τρίπολη , με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ταξιδέψαμε κι φτιάξαμε στο χωρίο μου κι ο φίλος μου αναρωτήθηκε?? αυτή είναι η Τρίπολη ....
Η Τρίπολη είναι η  πόλη που πολλοί φαντάζονται , μεγαλύτερη από την Αθηνά. 

Στις 16 Νοεμβρίου 2013 περάσαν πολλά χρονιά από την επίσκεψη του φίλου μου καθίσαμε και είδαμε την νέα σημερινή Τρίπολη , περισσότερο όμορφη κι άριστα οργανωμένο οδικό διχτυο , πεζοδρόμηση των 2 κεντρικών δρόμων.
Κλείνοντας το μάτι , θα περάσουμε στα γεράματα μας εδώ στη Τρίπολη , έτσι με ονειρεύομαι ..

Στις εκλογές που έγιναν στις 16 Νοεμβρίου έγιναν εγκλήματα που δεν φαίνονται σήμερα άλλα θα φανούν αργότερα ως τα μεγαλύτερα λάθη που έγιναν πότε , δεν μπορεί 2 γνήσια τεκνά παιδιά της πόλης να μείνουν έξω από το ΔΣ . Μιλώντας μαζί του τις επόμενες ώρες κι ελπίζω τα εγκλήματα να μην φαίνονται στο μέλλον , θα ήθελα πάντα μια Τρίπολη επίκεντρο των κωφών κι να την διακατέχει η ενεργητικοτητα του πρόεδρου μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…