Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έπος της Σαμψούντα

φίλοι - φίλες ...
Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !!
Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους!
Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics.
το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρωπαϊκό της πατρας οπού η Σταλα Κοτσιρεα και η Ιωάννα Βουδουρη και Χρυσά Βερανη έκαναν την παρθενική παρουσία τους στους αγώνες Μπάσκετ και ύστερα από 16 χρονιά σκληρής προπόνησης και επίμονης έφτασαν στη κορυφή του κόσμου ... Έλευση της προπονήτριας άλλαξε το ροή αυτής της Ομάδας .
Πλέον ξεπέρασε το έπος της Σοφίας 1993 διότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα υπερίσχυσε της προσπάθειας της ΕΟΑΚ . 
όπως η ψυχή της αποστολής αποτέλεσε ο Αλέξανδρος , μιλούσαμε για το προγραμματισμο και την οργάνωση του αθλήματος Πάλης στη αποστολή , μίλησε για μεταλιο - Ο Λόγος του είναι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ για όλους τους ελληνες στην Ελλάδα, τρομερή η απάντηση του μετά την κατάκτηση του χρυσού ,, "Αγαπώ την Ελλάδα" και μας πήρε τις καρδιές όλων.
τρομερή υπομονή του τμήματος Ταε Κβον Το και τη πίστη του για την κατάκτηση μεταλλίων , ο υπεύθυνος μίλησε πριν την αποστολή ότι θα γυρίσουν με μετάλλια (Πληθυντικός μεν) .
Επίσης θρυλικό το Κλικ Ματιού της προπονήτριας της Εθνικής μπάσκετ γυναικών άλλα κι μεγάλη της στενοχώρια που δεν ήρθαν Αμερικανίδες.
Δώσαμε την περηφάνια για τους Ελληνες της προσφυγιάς .

Αποτίω φόρο τιμής στο Πρόεδρο Ιωσήφ Σταυρακακη οποίος ηγήθηκε με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα για εύρεση πόρων για να ολοκληρωθεί η αποστολή και ο Αύγουστος τελικά είναι υπέροχος.

Επίσης τα όνειρα μου εκπληρώθηκαν και γέννησε ένα όνειρο .. που θα πραγματοποιηθει το έτος 2021.
ως Αθλητής στους deaflympics το 1993
ως Παράγοντας-Β. προπονητής στους deaflympics το 2001
ως φίλαθλος στους deaflympics το 2013
ως Αρχηγός Ολυμπιακής Αποστόλης στους deaflympics το 2017

Είμαι τυχερός για αυτά ... Λατρεύω το deaflympics κίνημα












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Ακουστική κατάσταση Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.   Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε.  Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τ
 Αναζητοντας τη ευλογια του Πατερα μου , Σε σκεφτομουν πολυ σημερα.  Καθομουν και ταξιδευα με το μυαλο μου και τη χαρακτηριστικη μου προφορα , προφερω τη "Γη των προγονων" μου ... εκει οπου εκανα τα πρωτα βηματα της ζωης μου.  Παλευω πολυ πολυ σκληρα να το φτιαξω το περιβολι, αλλα ειναι δυσκολη οικονομικη περιοδος, κανω υπομονη και με τη θετικη μου σκεψη για μια καλη ζωη ολων μας στη οικογενεια.  Γη των προγονων , εδαφος ιερος , τοπος Ιερος, η δικη μου ηρεμια και ευτυχιας να πατω το εδαφος εκεινο.. του περιβολιου φυσικα ...  Αγαπω τρελλα το περιβολι ... κηπος, μεγαλος γεματος τριανταφυλλα να φυτεψω .. μαλλον παππους θα φυτεψω Γαρυφαλια .. Τοπος Ιερος!!!  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!

Πρώτη Συγκέντρωση στα άνω Δολιανα  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 1.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,2.ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 3. ΓΙΑΝΝΟΠOΥΛΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ,4. ΓΙΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ,5. ΓΚΟΝΤΣΙΛ ΙΩΑΝΝΗΣ,6. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,7. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,8. ΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,9. ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,10. ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,11.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,12. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,13. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,14. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,15. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ,16. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΑΛΚΗΣ,17. ΤΟΥΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,18. ΤΣΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,19. ΤΣΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,20. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,22. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ,23. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,24. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,25. ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,26. ΖΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,27. ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Αυτά τα παιδιά ήρθαν στα Δολιανα στη πρώτη γνωριμία μου με την ομάδα ! τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και να είναι καλά. τακης Κορδονουρης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Στο αγώνα της εθνικής προς στην καταξίωση και συμμετοχή στις μεγάλες διοργανώσεις είναι δύσκολος δρόμος , για πρώτη φορά στην Εθνικη ομαδα ηρθαν παιχτες