Αναμνηση ... Μακρυνο 2010

Πάνω που καθόμουν για καφέ στα λιοντάρια , μια απόδραση από την υπηρεσία μου για ενα καφέ για χαλάρωση και καθαρό μυαλό. Ελανα ένα μήνυμα απο το φίλο μου του Καναβογιαννη :"Διάβασα το blog σου και ειδα πολύ αγάπη ...."   

Εκείνη την χρόνια είχα ένα μεγάλο σκοπό που δεν εκπληρώθηκε... χάσαμε την πρόκριση απο τους μετέπειτα εξασφαλισμένος Πολωνούς. 

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω την μεγάλη αυτοθυσία του παίχτη Γκοντσιλ Ιωαννη , όποιος είναι ένας νέος ελπιδοφόρος παίχτης και μελλοντικός ηγέτης της Νεας τάξης πραγμάτων στην Εθνική ομάδα.  Είχε τη πιο πλούσια χαιτη και απο λιοντάρι και κατα τη Διάρκεια της προετοιμασίας στη Βόλο κάθισε και σκέφτηκε να κοψει τα Μαλλιά δηλώνοντας τη δίκη του πίστη για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας μέσα τη Βαρσοβία Πολωνίας το 2ο αγώνα πρόκρισης. 

Επίσης άφησε τις εξετάσεις της σχολής του για να συμμετέχει τη προσπάθεια της εθνικής, κάτι που φρόντισα να μεταφερθεί ημερομηνίες για προς εξετάσεις στο Σεπτέμβριο. 

Μικρές θυσίες θα μου πείτε , εγώ τις θεωρώ μεγάλες θυσίες ... πιθανον να είναι αίτια για κάποιες αλλαγές στη Ζωή του μετά τη Πολωνία.

Σήμερα δεν παίξει συστηματικα ποδοσφαιρο , απλως συμμετέχει με το ΑΟΚ στους αγωνες τοπικου πρωταθληματος Αθηνων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ... καλη πορεια στη ζωη σου !!! κε Γκοντσιλ 

Υ.Γ. Στη μινι προετοιμασια το νοεμβριου 2009 στα ανω Δολιανα στα φιλικα ησουν κορυφαιος και σιγουρο 6αρι . 

κε Γκονστιλ μην χανεσαι ... μεινε στο ποδοσφαιρο!!! 


ο Γκοντσιλ στα ανω Δολιανα 2009 

ο Γκονστιλ στη Πορταρια 2010

Σχόλια