Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναμνηση ... Μακρυνο 2010

Πάνω που καθόμουν για καφέ στα λιοντάρια , μια απόδραση από την υπηρεσία μου για ενα καφέ για χαλάρωση και καθαρό μυαλό. Ελανα ένα μήνυμα απο το φίλο μου του Καναβογιαννη :"Διάβασα το blog σου και ειδα πολύ αγάπη ...."   

Εκείνη την χρόνια είχα ένα μεγάλο σκοπό που δεν εκπληρώθηκε... χάσαμε την πρόκριση απο τους μετέπειτα εξασφαλισμένος Πολωνούς. 

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω την μεγάλη αυτοθυσία του παίχτη Γκοντσιλ Ιωαννη , όποιος είναι ένας νέος ελπιδοφόρος παίχτης και μελλοντικός ηγέτης της Νεας τάξης πραγμάτων στην Εθνική ομάδα.  Είχε τη πιο πλούσια χαιτη και απο λιοντάρι και κατα τη Διάρκεια της προετοιμασίας στη Βόλο κάθισε και σκέφτηκε να κοψει τα Μαλλιά δηλώνοντας τη δίκη του πίστη για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας μέσα τη Βαρσοβία Πολωνίας το 2ο αγώνα πρόκρισης. 

Επίσης άφησε τις εξετάσεις της σχολής του για να συμμετέχει τη προσπάθεια της εθνικής, κάτι που φρόντισα να μεταφερθεί ημερομηνίες για προς εξετάσεις στο Σεπτέμβριο. 

Μικρές θυσίες θα μου πείτε , εγώ τις θεωρώ μεγάλες θυσίες ... πιθανον να είναι αίτια για κάποιες αλλαγές στη Ζωή του μετά τη Πολωνία.

Σήμερα δεν παίξει συστηματικα ποδοσφαιρο , απλως συμμετέχει με το ΑΟΚ στους αγωνες τοπικου πρωταθληματος Αθηνων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ... καλη πορεια στη ζωη σου !!! κε Γκοντσιλ 

Υ.Γ. Στη μινι προετοιμασια το νοεμβριου 2009 στα ανω Δολιανα στα φιλικα ησουν κορυφαιος και σιγουρο 6αρι . 

κε Γκονστιλ μην χανεσαι ... μεινε στο ποδοσφαιρο!!! 


ο Γκοντσιλ στα ανω Δολιανα 2009 

ο Γκονστιλ στη Πορταρια 2010

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…