Καλήμερα , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του συνάδελφους και συνεργάτες της Ένωσης Κωφών της Ελλάδος που στήριξαν και όλους τους υποστηρικτές που υποστηρίξουν   φανατικά την Ένωση , τους Ευχαριστώ . 
Ανέκαθεν πίστευα ότι ο αγώνας είναι για όλους μια κοινή πορεία για μια καλύτερη και προσβάσιμη ζωή για όλους τους κωφούς ... κάποτε όλοι οι άνθρωποι θεωρούσαν τους φίλους εκείνους που μείνουν διπλά στα δύσκολα ... άλλα στα εύκολα να είναι διπλά!!! μαζί και στα καλά και στα κακά ενός αγώνα!!! η Ένωση θα συνεχίσει να αγωνίζεται όσο μπορεί να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη , εκπαίδευση - υποστήριξη - υγειά .. σιγά σιγά θα μεγαλώσουμε . Ήδη ξεκινήσαμε πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων στη πληροφορική για τους Ηλικιωμένους κωφούς (νέας γενιάς τεχνολογίας) , ξεκινήσαμε τη εκπαίδευση ανηλίκων κωφών στη ενισχυτική για να προετοιμαστουν καταληλα την επόμενη μέρα στο σχολείο , στη λογοθεραπεια για την ένταξη τους στη κυψέλη της ζωής , Υγειά... Τράπεζα αίματος - εθελοντική αιμοδοσία. Χρειαζόμαστε να είστε διπλά μας στο αγώνα αυτό .... για τα δικαιώματα των κωφών τα οποία είμαστε θεματοφυλακας των άξιων!! Παλεύουμε για σας τους κωφούς. Είμαι της παλιάς κοπής .. είμαστε όλοι κωφοί και αλλάξουμε ... είναι πλέον της μόδας να αναφέρουμε τις λέξεις όπως είναι βαρηκοΐα , πρόβλημα ακοής κωφός μη νοηματιστης και άλλα , η Ένωση δέχεται αυτή της διαφορετικοτητας και θα υποστηρίξει σθεναρά!! είμαστε διπλά σας και θα συνεχίσουμε εάν το θέλετε η όχι !! 
Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πιο δύσκολα την νεα χρονιά και και μου αρέσουν οι νέες προσκλήσεις !!! θα σας δω όλους σας στην ένωση οποία ώρα θέλετε .. συνηθίζω τις παρασκευές!!


Διοικητικό Συμβούλιο Ένωση Κωφών της Ελλαδος

Σχόλια