Τεχεράνη - Μόσχα ..... και Μίλαν !!!

Ανεκαθεν είμαι ένας ταξιδιώτης χωρίς σύνορα...

Λόγω της αγάπης μου στα ταξίδια , ταξίδεψα σε πολλές χώρες κι γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους και πολιτισμούς . Τα δυνατά συναισθήματα πλημμύρισαν το σώμα μου και τη ψυχή μου όταν βρισκόμουν στη περσια 5 μέρες . Εκεί ένιωσα πολλές αντιθέσεις  , και τις βίωνα έντονα .
Πρωτεύουσα της Περσίας , η Τεχεράνη ... Μια πολύ μεγάλη Πόλη !!

Φυσικά έχω πάει σε πολλές μεγάλες πόλεις όπως είναι η Μόσχα , η Ρώμη , το Λονδίνο , Τελ Αβίβ κτλ άλλα η Τεχεράνη είχε το διαφορετικό , ας πούμε εκεί που λες είναι έρημος κι έβλεπες μόνο χώμα ξαφνικά βλέπεις χλοοτάπητα ... είναι η επέμβαση του θεού  λένε .. κατάφεραν την έρημο να την κάνουν πράσινη . Αυτη είναι η Τεχεράνη που ξέρω !! είναι μια πόλη γεμάτες αντιθέσεις , σεβασμός στις γυναίκες άλλα μαντίλα υποχρεωτική ..

Σε λίγες μέρες θα ταξιδέψω σε άλλη χωρά και πόλη  που φημίζεται για τη έντονη ζωή , βραδινή , πολεμικές τέχνες , αρχαίο πολιτισμό και ανατολή .. Μπανγκόκ έρχομαι κι εύχομαι να έχω καλή εμπειρία.

Από όλα τα ταξίδια , κρατάω την Τεχεράνη και τη Μόσχα ....

θα περιμένω να πάω στο μιλάνο κι να δω την αγαπημένη μου Μίλαν , θα περιμένω όσο καιρό πάρει , θα πάω να δω την αγαπημένη μου Μίλαν . 

Σχόλια