Μυστικό της Βρετανίας


Το ευρωπαϊκό πρωταθλημα ποδοσφαίρου στο Ανόβερο είναι μια παρένθεση για την Ελλάδα κι ελπίζουμε μέσα από αυτή την εμπειρία να γινόμαστε καλύτεροι στο μέλλον . 

θα ήθελα να κάνω αναφορά για την εθνική ομάδα Μεγάλη Βρετανία .. είναι ίδια εθνική ομάδα που αντιμετωπισαμε στα προκριματικά του 2012 και νικήσαμε, αυτή η ομάδα σήμερα πρωταγωνιστρια του eurodeaf και μεγάλη έκπληξη . Ξέραμε εκ νέου για την Ρωσία , την Ουκρανία , τη Τουρκιά .. ξέραμε ότι είναι υπερδυνάμεις .. το μυστικό της εθνικής ομάδας μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται .. στο κίλερ Κλαρκ ... σήμερα ο Κλαρκ θα βάλει 2 γκολακια λομπα άνετα.   Δεν ξεχνώ το τελικό dcl της Καρλσρούη  Αρσεναλ Λονδίνου -Ντόρτμουντ  .. επιθετικός αμούστακος τότε 2011 Κλαρκ λομπα στο πανύψηλο τερματοφυλακα της εθνικής Γερμανίας .. το Λονδίνο στα χαι του .. σήμερα 2015 .. Κλαρκ απέναντι τη άμυνα της Τουρκιάς .. εάν βάλει γκολ σήμερα θα τον ονομάζω Κόμπρα ... 


    


Daniel Ailey  Επιθετικός ταύρος ... αυτοπροταθηκε στη ομάδα του ΠΟΚ κι θέλει να βοηθήσει την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου κυπέλλου dcl . Τρίβει τα χεριά του ο κος Γαργαλης . 
Μεσώ του dcl η Ελλάδα μαζεύει πόντους στο γνωστό rianking και αυτό φαίνεται από την κληρωτίδα οπού έγιναν στην Γερμανία για τα γκρουπ προκριματικων οπού η Ελλάδα είναι το πρώτοι γκρουπ δυναμικοτητας και ήταν ανάμεσα στα φαβορί για την 4αδα του eurodeaf .. η συνεχεία είναι άλλη ιστορία . 
Daniel καψε καρδιές !!!! 
Σχόλια