Βόλος... Κύπελλο Σάλας

Από το μακρινό 2004 οπού πήγα στο Βόλο για γαμήλιο ταξίδι μηνά Νοέμβριο  είδα πολλές αλλαγές , δεν πρόσεξα το πανθεσσαλικο στάδιο ,που είναι  το καμάρι της πόλης.
Γνωστά κι ξακουστά τα τσιμπουραδικα , ήθελα να περάσω από το Volos Palace .. δεν έγιναν τίποτα από όλα αυτά , ήμουν όλη μέρα στη Νέα Ιωνία Βόλου οπού εκεί έγιναν αγώνες η κυπέλλου ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας κωφών κι υποστήριξα την διοργάνωση με το εθελοντισμό.
Στη κοινωνία του 2013-2014 ο εθελοντισμός είναι ξεχασμένος , εγώ προσωπικά πιστεύω το εθελοντισμό και τη αλληλεγγύη των ανθρώπων.
Παρόλα αυτά την Κυριακή επέστρεψα στο σπίτι μου , ο γιος μου παραπονεμενος ζητούσε το Σαβ/κο το πάτερα του , καθίσαμε και συζητήσαμε για την σημασία του εθελοντισμού κι τις ευθύνες που προέκυπτε σε αυτή.
Μένω έκπληκτος για την γνώση του γιου μου για την σημασία του να βοηθάμε τον συνάνθρωπο ώστε να σταθεί όρθιος , τελικά οικονομική κρίση μας βοηθά να κατανοούμε την σημασία της αλληλεγγύης.
Στην δίκη μου περίπτωση βοήθησα να χαρούν οι αθλητές να συμμετέχουν ένα κύπελλο για να ξεχάσουν την οικονομική κρίση και να ζήσουν καταστασεις ώστε να υπάρχουν αναμνήσεις από το μακρινό 2013.
οι νικητές Κυπέλλου Ελλάδος 2013 
Πιστεύω ότι βοήθησα προς σε αυτή την κατεύθυνση η ομοσπονδία πέτυχε.
Ο φίλος και συνάδερφος Σταυρακακης Ιωσήφ, φίλος κι εξωτερικός συνεργάτης Μεναρδης Μάκης , φίλοι και συνάδερφοι Βαββας Χρήστος  , Πολέμης Μιχαήλ , Σταρογιαννης Θεόδωρος καθώς κι οι υπεύθυνοι σωματείων Καντερακης Εμμανουήλ , Σκανδάλης Κωνσταντίνος , Ρήγας Ανδρέας , Χαρουλακης Ιάκωβος , Δαμπαλης Δημήτριος , Κατσιμπιδης Απόστολος , Καψης Θάνος , Γερμανιδης Θανάσης είναι όλοι τους ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Γύρισα σπίτι μου  και αναρωτημενος τι είναι πλέον σημαντικό για μια κοινωνία του 2013 ??? το μεγαλύτερο πλήγμα είναι σίγουρα με οτιδήποτε θέμα άφορα το οικονομικό σκέλος , όπως το μεγαλύτερο επίτευγμα της σύγχρονης εποχής είναι η   αλληλεγγύη των ανθρώπων
και είμαι ευτυχής που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας της ΕΟΑΚ να κάνει τους αθλητές που όταν μεγαλώσουμε κι γεράσουν στα καφενεία των σωματείων θα συζητούν ώρες για τις ένδοξες μέρες του Βόλου.
Τελικά οι αναμνήσεις είναι πολύ σημαντικές για τον άνθρωπο.
Πιστεύω σε αυτές. 

Σχόλια