το χρυσό ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ

Στις σκέψεις μου ήρθαν οι εικόνες που είδα στο Ιντιάνα Τζόουνς , για την αθανασία της ζωής θα πρέπει να βρεις το ποτήρι της ζωής.. Με τα πολλά ο Τζόουνς διάλεξε το ποτήρι του ξυλοκόπου..
Το ποτήρι της Μακροζωίας.

Έτσι στης εκλογές της 3 Νοεμβρίου βρήκα το ποτήρι μου !

Το Σαββάτο 9 Νοεμβρίου θα διεκδικήσω το δικό μου Δισκοπότηρο , για να ζήσει η ΕΟΑΚ . 

Όσοι από σας διαβάζετε το παρόν μήνυμα κι στείλε μου στο 6944030952 τι επιθυμείτε εσείς από μένα να κάνω την ΕΟΑΚ . 

Η πρόταση μου είναι μια ευεκλητη κι δυνατή ΕΟΑΚ με υποδομές κι πρόγραμμα.
Τα πανελληνία πρωταθλήματα θα διεξάγονται με λιγότερες ομάδες ώστε να αντέξει ο προυπολογιμος που το 2014 προβλέπεται δύσκολος κι χαμηλός.  Το πρόγραμμα των χορηγών θα ενεργοποιηθει κι θα ξεκινήσει εκ νέου νέο πλάνο κι προγραμματισμο. 
Επίσης το προκριματικό τουρνουά που διεξάγεται στην Ολλανδία το Ιανουάριο δύσκολα για την ΕΟΑΚ με οικονομικό πρόβλημα κι με την μη έγκριση(δεν μας απάντησε) της ΓΓΑ. 

Κα Γ.Σ. επανέρχομαι στα κοινά του αθλητισμού κι θα τα βρούμε ώστε να γίνει μια  νέα πορεία.

Μια μεγάλη σκέψη που μου έρχεται είναι ότι τα οικονομικά είναι χάλια κι χρειάζεται ξεκαθάρισμα ώστε να δούμε ψηλά την εοακ , με Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή τα πράγματα θα ήταν πιο ξεκαθαρισμενα ξεκινώντας από το μακρινό 1993.
Ίσως με αυτό το τρόπο θα πρέπει να καταμετρωνται οι ευθύνες που προκύπτουν κι να το αναδείξουμε σε πραγματικά πρόσωπα.  Πρέπει τα παρασκήνια και οι διάδρομοι της ΕΟΑΚ να καθαρίσουν επιτέλους. Επίσης θα υπάρξει κίνδυνος για το κλείσιμο της ΕΟΑΚ. 
Είναι καλή ιδέα η πρόταση - ερώτηση του κου Στουφη τέως πρόεδρου στο κο Γαργαλη για την εισαγωγή της ΕΟΑΚ στο άρθρο 99 (περίπτωση ΑΕΚ) κι η αφοπλιστική απάντηση του κου Γαργαλη , να καταθέσετε στο πρωτοδικείο και θα σας απαντήσουν αυτοί αν θα υπάγεται η ΕΟΑΚ στο άρθρο 99. 
Για να μάθουν οι νέοι .. το πρωτοδικείο θα ζητήσει Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή ώστε να δει εάν είναι ανάγκη να υπάγεται η ΕΟΑΚ στο άρθρο 99. απορία για δυνατούς λύτες .. Ίδωμεν. 

Να διατηρούμε επαφή κι επικοινωνία. Να είμαστε όλοι Ενωμένοι για μια δυνατή ΕΟΑΚ. 

Σχόλια