Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μανιφέστο Κορδονουρη για την νέα ΕΟΑΚ

Γεια σας φίλοι - φίλες, ύστερα τις εκλογές που έγιναν στο ΑΟΚ για την ανάδειξη των αντιπρόσωπων κι έχοντας ρίξει μια μάτια για τους άλλους εκλεχθεντες αντιπροσωπους από άλλα σωματεία της ελληνικής επικράτειας κι συνολικά 41 αντιπρόσωποι.
οι 41 θα αποφασίσουν για τους 11 της ΕΟΑΚ που θα είναι στο διοικητήριο για 4 χρονιά.
Το θέμα είναι ποιοι επιθυμούν να βάλουν υποψηφιοτητα κι να διεκδικήσουν μια θέση στους 11 της ΕΟΑΚ , εκείνοι που το θέλουν ή εκείνοι που θέλουν οι άλλοι??
Τελικώς το δικό μου Μανιφέστο αναφέρει .. οι υποψήφιοι πρέπει να θέλουν να βάλουν κι να διεκδικήσουν κι να είναι ικανοί για πολλά πράγματα.

Ο δόκιμος "αξιωματικός" όπως αναφέρει χαρακτηριστικα κλείνοντας μου το μάτι ο κος Πολέμης γνωστός με το όνομα Πετραν είναι το μεγάλο όπλο της σημερινής ΕΟΑΚ για την ανοδική πορεία κι για την ανύψωση της αναγνώρισης της ΕΟΑΚ στους ιθύνοντες στη ΓΓΑ .
Το 2011 με 2 χρονιά διοίκησης στη πλάτη μου είδα την ΕΟΑΚ να μην μπορεί να προχωρήσει σχεδίαζα εκ νέου την λειτουργικοτητα της ΕΟΑΚ με την προσθήκη του εκτελεστικού Διευθυντή , την πρόταση αυτή απέρριψαν λόγω ελλείψεις οικονομικών πόρων.
Σήμερα η ΕΟΑΚ έχοντας το Πετραν είναι το κλειδί για μια μεγάλη πορεία. Ακριβώς το παζλ του οργανογραματος που είχα φτιάξει το 2011.

Στις 3 Νοεμβρίου θα αλλάξει σελίδα στην ΕΟΑΚ που οι 41 θα αποφασίσουν ποιοι από τους 14 θα εκλέγουν τους 11 εκλεκτούς.

Θυμάμαι την μαύρη Κυριακή του Οκτωβρίου 2012 πήρα μόλις 2 ψήφους από όλη την Ελλάδα κι 6 από το δικό μου σωματείο. Τελικά δεν είναι τυχαίο εκείνη η Κυριακή να σηματοδοτησει την μετέπειτα σκέψη μου για τα πράγματα μέσα στην ΕΟΑΚ.
Τελικώς θα πορεύομαι όπως εγώ πιστεύω .

Στα Δολιανα το Νοέμβριο του 2010 μια πορεία που ξεκίνησε από κει είναι δημιουργία ενός διχτυού για εύρεση πόρων οπού με το πέρασμα του χρόνου δυνάμωσε κι κατάφερα να φέρω πόρους στην ΕΟΑΚ ώστε να πραγματοποιηθουν κάποιες αθλητικές δραστηριοτητες.

Μάιος , προκριματικος στη Τρίπολη ... Μεγάλο γεγονός στη πόλη κι η Νομαρχία τότε την υπό ηγεσία του φίλου μου κου Κωνσταντοπουλο μας κάλυψέ οικονομική ενίσχυση ως 17.000,00 ευρώ .
Μάρτιος , κοπή πίτας 2012 , έπαθλα ΠΠΠΚ τελικός 7ου ΠΠΠΚ οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ιούνιος , ευρωπαϊκό Καλαθοσφαιρισης Κονυα Τουρκιά , οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ιούλιος , παγκόσμιο ποδοσφαίρου Άγκυρα Τουρκιά, οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Αύγουστος , παγκόσμιο Μπιτς Βόλεϋ  Αττάλεια Τουρκία, οικονομική ενίσχυση Xristina ΟΑΚΑ idoor

Είναι μεγάλα γεγονότα κατά τη θητεία μου στην ΕΟΑΚ.
Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012..  δεν μπορεί ένα σωματείο να διατυμπανίζει για την τιμωρία ώστε να πάρω μάθημα , Σαφώς κι πήρα το μάθημα και θα ενεργήσω όπως μου προστάζει ο νόμος κι το καταστατικό κι με αυτά θα πορεύομαι ..

Αναλόγως το προεδρείο πιθανόν να αναλάβω κι πάλι το ποδόσφαιρο .. σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβω στις πολεμικές τέχνες μαζί με το φίλο μου το Ρενιερη κι το φίλο Καβουρη οπού στήσαμε ατελείωτες ώρες στη Βουλγαρία .

Με τα πολλά πολλά δεν πετυχαινεις τίποτα , το σημαντικοτερο πρόβλημα είναι ότι η ΕΟΑΚ ενεργεί με βάση το προυπολογισμο που μας χορηγεί ο κρατικός προυπολογισμος κι το πόσο των 230.000,00 ευρώ που πήραν το 2013 να είναι το τελευταίο μεγάλο πόσο κι το 2014 προβλέπονται δύσκολες μέρες.

Επομένως όλοι θα παλέψουμε για μια θέση στους 11. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…