Μανιφέστο Κορδονουρη για την νέα ΕΟΑΚ

Γεια σας φίλοι - φίλες, ύστερα τις εκλογές που έγιναν στο ΑΟΚ για την ανάδειξη των αντιπρόσωπων κι έχοντας ρίξει μια μάτια για τους άλλους εκλεχθεντες αντιπροσωπους από άλλα σωματεία της ελληνικής επικράτειας κι συνολικά 41 αντιπρόσωποι.
οι 41 θα αποφασίσουν για τους 11 της ΕΟΑΚ που θα είναι στο διοικητήριο για 4 χρονιά.
Το θέμα είναι ποιοι επιθυμούν να βάλουν υποψηφιοτητα κι να διεκδικήσουν μια θέση στους 11 της ΕΟΑΚ , εκείνοι που το θέλουν ή εκείνοι που θέλουν οι άλλοι??
Τελικώς το δικό μου Μανιφέστο αναφέρει .. οι υποψήφιοι πρέπει να θέλουν να βάλουν κι να διεκδικήσουν κι να είναι ικανοί για πολλά πράγματα.

Ο δόκιμος "αξιωματικός" όπως αναφέρει χαρακτηριστικα κλείνοντας μου το μάτι ο κος Πολέμης γνωστός με το όνομα Πετραν είναι το μεγάλο όπλο της σημερινής ΕΟΑΚ για την ανοδική πορεία κι για την ανύψωση της αναγνώρισης της ΕΟΑΚ στους ιθύνοντες στη ΓΓΑ .
Το 2011 με 2 χρονιά διοίκησης στη πλάτη μου είδα την ΕΟΑΚ να μην μπορεί να προχωρήσει σχεδίαζα εκ νέου την λειτουργικοτητα της ΕΟΑΚ με την προσθήκη του εκτελεστικού Διευθυντή , την πρόταση αυτή απέρριψαν λόγω ελλείψεις οικονομικών πόρων.
Σήμερα η ΕΟΑΚ έχοντας το Πετραν είναι το κλειδί για μια μεγάλη πορεία. Ακριβώς το παζλ του οργανογραματος που είχα φτιάξει το 2011.

Στις 3 Νοεμβρίου θα αλλάξει σελίδα στην ΕΟΑΚ που οι 41 θα αποφασίσουν ποιοι από τους 14 θα εκλέγουν τους 11 εκλεκτούς.

Θυμάμαι την μαύρη Κυριακή του Οκτωβρίου 2012 πήρα μόλις 2 ψήφους από όλη την Ελλάδα κι 6 από το δικό μου σωματείο. Τελικά δεν είναι τυχαίο εκείνη η Κυριακή να σηματοδοτησει την μετέπειτα σκέψη μου για τα πράγματα μέσα στην ΕΟΑΚ.
Τελικώς θα πορεύομαι όπως εγώ πιστεύω .

Στα Δολιανα το Νοέμβριο του 2010 μια πορεία που ξεκίνησε από κει είναι δημιουργία ενός διχτυού για εύρεση πόρων οπού με το πέρασμα του χρόνου δυνάμωσε κι κατάφερα να φέρω πόρους στην ΕΟΑΚ ώστε να πραγματοποιηθουν κάποιες αθλητικές δραστηριοτητες.

Μάιος , προκριματικος στη Τρίπολη ... Μεγάλο γεγονός στη πόλη κι η Νομαρχία τότε την υπό ηγεσία του φίλου μου κου Κωνσταντοπουλο μας κάλυψέ οικονομική ενίσχυση ως 17.000,00 ευρώ .
Μάρτιος , κοπή πίτας 2012 , έπαθλα ΠΠΠΚ τελικός 7ου ΠΠΠΚ οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ιούνιος , ευρωπαϊκό Καλαθοσφαιρισης Κονυα Τουρκιά , οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ιούλιος , παγκόσμιο ποδοσφαίρου Άγκυρα Τουρκιά, οικονομική ενίσχυση ΟΠΑΠ Α.Ε.
Αύγουστος , παγκόσμιο Μπιτς Βόλεϋ  Αττάλεια Τουρκία, οικονομική ενίσχυση Xristina ΟΑΚΑ idoor

Είναι μεγάλα γεγονότα κατά τη θητεία μου στην ΕΟΑΚ.
Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012..  δεν μπορεί ένα σωματείο να διατυμπανίζει για την τιμωρία ώστε να πάρω μάθημα , Σαφώς κι πήρα το μάθημα και θα ενεργήσω όπως μου προστάζει ο νόμος κι το καταστατικό κι με αυτά θα πορεύομαι ..

Αναλόγως το προεδρείο πιθανόν να αναλάβω κι πάλι το ποδόσφαιρο .. σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβω στις πολεμικές τέχνες μαζί με το φίλο μου το Ρενιερη κι το φίλο Καβουρη οπού στήσαμε ατελείωτες ώρες στη Βουλγαρία .

Με τα πολλά πολλά δεν πετυχαινεις τίποτα , το σημαντικοτερο πρόβλημα είναι ότι η ΕΟΑΚ ενεργεί με βάση το προυπολογισμο που μας χορηγεί ο κρατικός προυπολογισμος κι το πόσο των 230.000,00 ευρώ που πήραν το 2013 να είναι το τελευταίο μεγάλο πόσο κι το 2014 προβλέπονται δύσκολες μέρες.

Επομένως όλοι θα παλέψουμε για μια θέση στους 11. 

Σχόλια