Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΟΑΚ 2013

ΤΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΟΑΚ ΕΤΟΥΣ 2012
           
     Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστεύω ότι οι Χορηγοί κι οι εταιρείες να θέλουν να χρηματοδοτούσουν στη προσπάθεια κάποιων φορέων όπως είναι η ΕΟΑΚ, παίζει ρολό η αναγνώριση των δράσεων τους στη αμέσως προηγούμενη χρονιά.
Αυτές οι ενημερώσεις των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς θα πρέπει να γίνονται σε χώρους με επίσημο χαρακτήρα κι "ενδυμασία".
Η κοπή Πίτας της ΕΟΑΚ έτους 2012 ήταν μια πολύ σημαντική εκδήλωση διότι έγινε σε χώρο με μεγάλο κυρός όπως είναι το Hotel Titania pallasse κι με την χρηματοδότηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. το μονό άσχημο σημείο εκείνης της εκδήλωσης είναι οι ελλείψεις προσωπικοτήτων από την πολιτική ζωή της χωράς μας κι αυτό επειδή εκείνη την εποχή υπήρχε ψυχολογική τρομοκρατία από τους Ελληνες προς του επισήμους άρχοντες της χωράς λόγω του μνημονίου κι της οικονομικής κρίσης. 
      Από την θητεία μου στη ΕΟΑΚ είχαμε ανοδική πορεία σε αυτό το τομέα , κοπή πίτας έτους 2010 έγινε στο πνευματικό κέντρο Αθηνών, κοπή πίτας έτους 2011 στο γκάζι κι κοπή πίτας έτους 2012 στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Πάντα μέρα Σαββάτο . Αυτοί την Δευτέρα!!! Θα δείξει..
     Σήμερα το νέο ΔΣ της ΕΟΑΚ ξεκινά από το πνευματικό κέντρο Αθηνών τις οποίες δράσεις για το 2013 , ο χώρος προσφέρεται δωρεάν και οι φίλοι μου στη ΕΟΑΚ σκέφτηκαν την οικονομική κατάσταση που περνά η ΕΟΑΚ κι να ενεργήσαν έτσι. 
Εύχομαι στη νέα ΕΟΑΚ μια δυνατή πορεία στο 2013 με μεγάλες επιτυχίες. 

        Να θυμόμαστε ότι το 2013 είναι μια ολυμπιακή χρονιά των κωφών κι πρέπει να δώσουμε τη απαραίτητη προσοχή κι ενεργεία στους αθλητές-τριες μας για να κατακτήσουμε μεγάλες νίκες!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΙ ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΟ 2013

γεια σας 

τακης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…