Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΓΑ ΤΗΣ D.I.F.A.

ICSD-DIFA-DIBF-WDGF
Σαββάτο 27  Οκτωβρίου σηματοδοτεί μαι σημαντικότατη μέρα για όλους τους οργανισμούς  του αθλητισμού όπως είναι η ICSD για το deaflympics και το DIFA για το ποδόσφαιρο και το DIBF για την καλαθοσφαίριση και το WDGF για το γκολφ .

Ήταν συνάντηση κορφής κι η σημαντικότερη για το 2013. 
Ως μέλος του D.I.F.A. βλέπω ένα μέλλον θετικό για το ποδόσφαιρο για όλη την υφήλιο , θα την οργανώσει ένας οργανισμός που είναι εξειδικευμένο για το ποδόσφαιρο.
Στη D.I.F.A. έχουμε πλάνο καταρτισμένο , άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο συστηματικά 
Τελικώς προβλέπω το 2013 να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για το ποδόσφαιρο. 

Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2013 να την διοργανώσει η D.I.F.A. 
DIFA-DCL

Η ευρωπη είναι μια ηπειρωτική που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο περισσότερο από άλλους ηπείρους, εξίσου κι τα πρόσωπα που ανήκουν στο D.I.F.A. . Στις 20 Οκτωβρίου έγινε μια συνάντηση ανάμεσα στη D.I.F.A. και στο D.C.L. για μια μελλοντική συνεργασία για το ποδόσφαιρο στη ευρωπη.

Συνάντηση DIFA-DCL 
Ύστερα την σύσταση που έγινε το Αύγουστο στη αμερικανική ήπειρο , D.I.F.A.panamerica , επιθυμούμε κι να συσταθεί το D.I.F.A. europe , ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

D.I.F.A. προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομή κι να οργανώσει στο μέλλον μεγάλους αγώνες.

γεια σας!Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…

Έπος της Σαμψούντα

φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…