Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μετά Κατανια εποχή..


Μετά τη Κατανια οπού έγινε συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου DIFA. Με αίσθημα υπερηφάνειας που εκπροσωπώ την Ελλάδα συμμετείχα κι εγώ σε αυτή τη συνάντηση , άλλωστε είμαι πλέον στέλεχος αυτού του μεγάλου οργανισμού που λέγεται DIFA. 
Καταρχήν η πόλη Catania  στη νοτιά Ιταλία ήτοι στο νησί Σαρδηνία. Είναι μια υπέροχη πόλη.

H GRUPPO SPORTIVO ENTE NAZIONALE SORDOMUTI ,CATANIA , είναι ένας αθλητικός σύλλογος που ανήκει στην δύναμη της Αθλητικής ομοσπονδίας κωφών της Ιταλίας (FSSI). Αυτός ο σύλλογος ήθελε να δραστηριοποιείται με αναπτυξιακό πρόγραμμα  που προσελκύει τους νεαρούς μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαίρου. Και Ταυτόχρονα η DIFA  επιθυμούσε να γίνει μια συνάντηση ωστε να γίνει το διοικητικό συμβούλιο. 
Έτσι ο σύλλογος της Catania  μαζί με το DIFA καταστρώσαν πρόγραμμα ώστε η συνάντηση κορυφής να πετύχει. 

Στις 13 Απριλίου έμελλε να περάσει στη ιστορία  ως 1η συνεδρίαση τυ Διοικητικού Συμβουλίου στη πόλη Catania. Ελπίζω η Catania να είναι γούρικη για το DIFA.

Εκεί κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής καθοριστήκαν οι στόχοι αυτού το οργανισμού. 
Ο πρόεδρος  Jakov Frenkel  δήλωσε : " Ονειρεύομαι και θέλω να δω το DIFA εκεί που ανήκει , στις καρδίες των ποδοσφαιριστών κι ποδοσφαιριστριών όλου του κόσμου".
Εκεί το DIFA προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομή για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, να δημιουργήσει υποδομή για την εκπαίδευση του ποδοσφαίρου, την υποδομή για την παιδεία του ποδοσφαίρου στους πιτσιρικάδες, υποδομή για εκείνους που αγαπούν κι θέλουν να συμμετέχουν (εθελοντισμός - διαιτησία - staff). 

ΥΠΟΔΟΜΗ : Σημαντική άξια για το οργανισμό ώστε να ξεκινήσει με όνειρα κι ελπίδες. 

Στη Catania  δημιουργήθηκαν επιτροπές οπού θα προεδρεύει το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του DIFA.
Η επιτροπή οπού ανάλαβα να καθοδηγήσω με πολύ αγάπη και λογική , θα ονομάζεται η Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου. Ο σκοπός της επιτροπής είναι σε πρώτο βήμα να βρεθούν Διαιτητές-Διαιτήτριες και να προχωρήσουμε σε εκπαίδευση τους ώστε να μπορέσουνε να διαχειριστούν σωστά ενα Αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μου , και τη θέση του DIFA σχετικά με το παγκόσμιο πρωταθλημα. Επιθυμούμε σφόδρα να οργανώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα , σε παιδικό επίπεδο εως 16 ετών. Παλεύουμε να κερδίσουμε το σεβασμό του ποδοσφαιριστή- ποδοσφαιρίστριας κι στη συνεχεία να κερδίσουμε το σεβασμό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου κι στο τέλος θα κερδίσουμε το σεβασμό του ICSD.
Μελλοντικοί Ιταλοί ποδοσφαιριστές -
 Ιταλίδες ποδοσφαιρίστριες
H Νίκη θελει δουλειά , θέλει τακτική. Για να έχεις όλα αυτά πρέπει να έχεις υποδομή ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε το χρόνο. Ο αγώνας για τις κατακτήσεις στις καρδίες των ποδοσφαιριστών -τριών είναι μακρύς κι επίπονος. Πιστεύω την Νίκη.  ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Ιδού οι Νικητές


DIFA.. θα φτάσει πολύ μακριά!
Σας ευχαριστώ που διαβάσετε .. Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…