Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μετά Κατανια εποχή..


Μετά τη Κατανια οπού έγινε συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου DIFA. Με αίσθημα υπερηφάνειας που εκπροσωπώ την Ελλάδα συμμετείχα κι εγώ σε αυτή τη συνάντηση , άλλωστε είμαι πλέον στέλεχος αυτού του μεγάλου οργανισμού που λέγεται DIFA. 
Καταρχήν η πόλη Catania  στη νοτιά Ιταλία ήτοι στο νησί Σαρδηνία. Είναι μια υπέροχη πόλη.

H GRUPPO SPORTIVO ENTE NAZIONALE SORDOMUTI ,CATANIA , είναι ένας αθλητικός σύλλογος που ανήκει στην δύναμη της Αθλητικής ομοσπονδίας κωφών της Ιταλίας (FSSI). Αυτός ο σύλλογος ήθελε να δραστηριοποιείται με αναπτυξιακό πρόγραμμα  που προσελκύει τους νεαρούς μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαίρου. Και Ταυτόχρονα η DIFA  επιθυμούσε να γίνει μια συνάντηση ωστε να γίνει το διοικητικό συμβούλιο. 
Έτσι ο σύλλογος της Catania  μαζί με το DIFA καταστρώσαν πρόγραμμα ώστε η συνάντηση κορυφής να πετύχει. 

Στις 13 Απριλίου έμελλε να περάσει στη ιστορία  ως 1η συνεδρίαση τυ Διοικητικού Συμβουλίου στη πόλη Catania. Ελπίζω η Catania να είναι γούρικη για το DIFA.

Εκεί κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής καθοριστήκαν οι στόχοι αυτού το οργανισμού. 
Ο πρόεδρος  Jakov Frenkel  δήλωσε : " Ονειρεύομαι και θέλω να δω το DIFA εκεί που ανήκει , στις καρδίες των ποδοσφαιριστών κι ποδοσφαιριστριών όλου του κόσμου".
Εκεί το DIFA προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομή για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, να δημιουργήσει υποδομή για την εκπαίδευση του ποδοσφαίρου, την υποδομή για την παιδεία του ποδοσφαίρου στους πιτσιρικάδες, υποδομή για εκείνους που αγαπούν κι θέλουν να συμμετέχουν (εθελοντισμός - διαιτησία - staff). 

ΥΠΟΔΟΜΗ : Σημαντική άξια για το οργανισμό ώστε να ξεκινήσει με όνειρα κι ελπίδες. 

Στη Catania  δημιουργήθηκαν επιτροπές οπού θα προεδρεύει το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του DIFA.
Η επιτροπή οπού ανάλαβα να καθοδηγήσω με πολύ αγάπη και λογική , θα ονομάζεται η Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου. Ο σκοπός της επιτροπής είναι σε πρώτο βήμα να βρεθούν Διαιτητές-Διαιτήτριες και να προχωρήσουμε σε εκπαίδευση τους ώστε να μπορέσουνε να διαχειριστούν σωστά ενα Αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μου , και τη θέση του DIFA σχετικά με το παγκόσμιο πρωταθλημα. Επιθυμούμε σφόδρα να οργανώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα , σε παιδικό επίπεδο εως 16 ετών. Παλεύουμε να κερδίσουμε το σεβασμό του ποδοσφαιριστή- ποδοσφαιρίστριας κι στη συνεχεία να κερδίσουμε το σεβασμό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου κι στο τέλος θα κερδίσουμε το σεβασμό του ICSD.
Μελλοντικοί Ιταλοί ποδοσφαιριστές -
 Ιταλίδες ποδοσφαιρίστριες
H Νίκη θελει δουλειά , θέλει τακτική. Για να έχεις όλα αυτά πρέπει να έχεις υποδομή ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε το χρόνο. Ο αγώνας για τις κατακτήσεις στις καρδίες των ποδοσφαιριστών -τριών είναι μακρύς κι επίπονος. Πιστεύω την Νίκη.  ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Ιδού οι Νικητές


DIFA.. θα φτάσει πολύ μακριά!




Σας ευχαριστώ που διαβάσετε .. 











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Αναζητοντας τη ευλογια του Πατερα μου , Σε σκεφτομουν πολυ σημερα.  Καθομουν και ταξιδευα με το μυαλο μου και τη χαρακτηριστικη μου προφορα , προφερω τη "Γη των προγονων" μου ... εκει οπου εκανα τα πρωτα βηματα της ζωης μου.  Παλευω πολυ πολυ σκληρα να το φτιαξω το περιβολι, αλλα ειναι δυσκολη οικονομικη περιοδος, κανω υπομονη και με τη θετικη μου σκεψη για μια καλη ζωη ολων μας στη οικογενεια.  Γη των προγονων , εδαφος ιερος , τοπος Ιερος, η δικη μου ηρεμια και ευτυχιας να πατω το εδαφος εκεινο.. του περιβολιου φυσικα ...  Αγαπω τρελλα το περιβολι ... κηπος, μεγαλος γεματος τριανταφυλλα να φυτεψω .. μαλλον παππους θα φυτεψω Γαρυφαλια .. Τοπος Ιερος!!!  

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Ακουστική κατάσταση Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.   Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε.  Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!

Πρώτη Συγκέντρωση στα άνω Δολιανα  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 1.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,2.ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 3. ΓΙΑΝΝΟΠOΥΛΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ,4. ΓΙΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ,5. ΓΚΟΝΤΣΙΛ ΙΩΑΝΝΗΣ,6. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,7. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,8. ΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,9. ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,10. ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,11.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,12. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,13. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,14. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,15. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ,16. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΑΛΚΗΣ,17. ΤΟΥΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,18. ΤΣΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,19. ΤΣΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,20. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,22. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ,23. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,24. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,25. ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,26. ΖΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,27. ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Αυτά τα παιδιά ήρθαν στα Δολιανα στη πρώτη γνωριμία μου με την ομάδα ! τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και να είναι καλά. τακης Κορδονουρης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Στο αγώνα της εθνικής προς στην καταξίωση και συμμετοχή στις μεγάλες διοργανώσεις είναι δύσκολος δρόμος , για πρώτη φορά στην Εθνικη ομαδα ηρθαν παιχτες