Μετά Κατανια εποχή..


Μετά τη Κατανια οπού έγινε συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου DIFA. Με αίσθημα υπερηφάνειας που εκπροσωπώ την Ελλάδα συμμετείχα κι εγώ σε αυτή τη συνάντηση , άλλωστε είμαι πλέον στέλεχος αυτού του μεγάλου οργανισμού που λέγεται DIFA. 
Καταρχήν η πόλη Catania  στη νοτιά Ιταλία ήτοι στο νησί Σαρδηνία. Είναι μια υπέροχη πόλη.

H GRUPPO SPORTIVO ENTE NAZIONALE SORDOMUTI ,CATANIA , είναι ένας αθλητικός σύλλογος που ανήκει στην δύναμη της Αθλητικής ομοσπονδίας κωφών της Ιταλίας (FSSI). Αυτός ο σύλλογος ήθελε να δραστηριοποιείται με αναπτυξιακό πρόγραμμα  που προσελκύει τους νεαρούς μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαίρου. Και Ταυτόχρονα η DIFA  επιθυμούσε να γίνει μια συνάντηση ωστε να γίνει το διοικητικό συμβούλιο. 
Έτσι ο σύλλογος της Catania  μαζί με το DIFA καταστρώσαν πρόγραμμα ώστε η συνάντηση κορυφής να πετύχει. 

Στις 13 Απριλίου έμελλε να περάσει στη ιστορία  ως 1η συνεδρίαση τυ Διοικητικού Συμβουλίου στη πόλη Catania. Ελπίζω η Catania να είναι γούρικη για το DIFA.

Εκεί κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής καθοριστήκαν οι στόχοι αυτού το οργανισμού. 
Ο πρόεδρος  Jakov Frenkel  δήλωσε : " Ονειρεύομαι και θέλω να δω το DIFA εκεί που ανήκει , στις καρδίες των ποδοσφαιριστών κι ποδοσφαιριστριών όλου του κόσμου".
Εκεί το DIFA προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομή για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, να δημιουργήσει υποδομή για την εκπαίδευση του ποδοσφαίρου, την υποδομή για την παιδεία του ποδοσφαίρου στους πιτσιρικάδες, υποδομή για εκείνους που αγαπούν κι θέλουν να συμμετέχουν (εθελοντισμός - διαιτησία - staff). 

ΥΠΟΔΟΜΗ : Σημαντική άξια για το οργανισμό ώστε να ξεκινήσει με όνειρα κι ελπίδες. 

Στη Catania  δημιουργήθηκαν επιτροπές οπού θα προεδρεύει το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του DIFA.
Η επιτροπή οπού ανάλαβα να καθοδηγήσω με πολύ αγάπη και λογική , θα ονομάζεται η Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου. Ο σκοπός της επιτροπής είναι σε πρώτο βήμα να βρεθούν Διαιτητές-Διαιτήτριες και να προχωρήσουμε σε εκπαίδευση τους ώστε να μπορέσουνε να διαχειριστούν σωστά ενα Αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μου , και τη θέση του DIFA σχετικά με το παγκόσμιο πρωταθλημα. Επιθυμούμε σφόδρα να οργανώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα , σε παιδικό επίπεδο εως 16 ετών. Παλεύουμε να κερδίσουμε το σεβασμό του ποδοσφαιριστή- ποδοσφαιρίστριας κι στη συνεχεία να κερδίσουμε το σεβασμό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου κι στο τέλος θα κερδίσουμε το σεβασμό του ICSD.
Μελλοντικοί Ιταλοί ποδοσφαιριστές -
 Ιταλίδες ποδοσφαιρίστριες
H Νίκη θελει δουλειά , θέλει τακτική. Για να έχεις όλα αυτά πρέπει να έχεις υποδομή ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε το χρόνο. Ο αγώνας για τις κατακτήσεις στις καρδίες των ποδοσφαιριστών -τριών είναι μακρύς κι επίπονος. Πιστεύω την Νίκη.  ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Ιδού οι Νικητές


DIFA.. θα φτάσει πολύ μακριά!
Σας ευχαριστώ που διαβάσετε .. Σχόλια