Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ατυχία ή Σκοπιμότητα

http://www.youtube.com/watch?v=tOXWWuNNqzg&feature=g-user-u&context=G20254e7UCGXQYbcTJ33avUuUXyw0-SZDovcA_M8UAkt8D2ystYl4

Δείτε οτι έγινε κλήρωση για τους ομίλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τουρκιά 2012 , με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2012 .
Οργάνωση χαμηλού επιπέδου , ούτε διαφάνεια , ούτε χρήση υπολογιστή για τοποθέτηση ομαδων στους ομίλους. Όλα ερασιτεχνικά.
Επίσης πριν την κλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος είχα γνωρίσει απο πριν την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στη κατάκτηση του μεταλλίου η ενός παγκόσμιο κύπελλο.
Δείτε :http://www.deaflympics.com/sports/regulations.asp?SC=Football

με ημερομηνία 3 Μαΐου 2011.


Όπως βλέπετε , η κλήρωση έγινε στις 18 Ιανουαρίου 2012
Επίσης οι κανονισμοί που αναρτήθηκαν,  εγινε στις 3 Μαΐου 2011

Επομένως ξέραμε εκ νέου την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στο τελικό.

Δυστυχώς στις 3 Φεβρουαρίου το ICSD/football  μας έστειλε κανονισμούς σχετικά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα Τουρκιάς 2012 . Υπάρχει πολύ σοβαρές διαφορές , κι έρχεται σε σύγκρουση με το έννομο συμφέρον του ομίλου D κι διευκόλυνε το όμιλο Α.


Αυτό έρχεται σε αντίφαση με τους σκοπούς του αθλητισμού/Ποδοσφαίρου!! Η Τύχη είναι μεγάλος παράγοντας για μια ομάδα που διεκδικεί ένα όνειρο.

Ελπίζω ο φίλος του ποδοσφαίρου ο Κος CRISTOF NIKLAOUS να κατανοήσει το λάθος κι να επαναφέρει το σύστημα όπως είχε αναρτηθεί στο www.deflympics.com στις 3 Μαΐου 2011.

Ώστε ο νικητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωφών ανδρών Τουρκιά 2012  να κατακτήσει το μετάλλιο κι το κύπελλο  ΔΙΚΑΙΑ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Οι Άνδρες που Σημάδεψαν στη Ζωή μου

Από τη εποχή των παιδικών μου Χρόνων ... στο περιβόλι ... μέχρι και σήμερα ονειρεύομαι το σπίτι μου στο περιβόλι .

Δυο άντρες σημάδεψαν στη ζωή μου με αυτά που έλεγαν και σήμερα βλέπω πόσο δίκιο έχουν ... και ξεκίνησα και εγώ να συνεχίσω τις διδαχές τους στα παιδιά μου .
ο Πατέρας μου και ο θείος μου Γιώργος .. μιλούσαν πάντα για την αγάπη , λάτρευαν την οικογένεια και το περιβόλι ...

Με το Πάτερα μου είχα δεσμούς αγάπης και επικοινωνίας αξέχαστες στιγμές στο περιβόλι και στο τροχόσπιτο στη σελοντα. Μιλήσαμε πολλά πράγματα για την ζωή κι την αγάπη από τα 19 χρονιά μου και μετά τον θεωρούσα καλύτερο μου φίλο στο κόσμο, ο μόνος που καταλάβαινε τι εννόυσα, τι έλεγα.

Με το Θείο Γιώργο .. ένιωθα ότι είναι ένας μεγάλος αδερφός - ο μοναδικός που θα σκότωνε για να περάσω καλά στο περιβόλι .. έφτιαχνε μάλιστα μια μπασκετα στη άυλη του στο σπίτι και στο περιβόλι (ήξερα ότι το έφτιαχνε για τα ξαδέρφια μου ) αλλά ένιωθα ότι το έκανε για μένα και μετά από αυτό ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης και σήμερ…
φίλοι - φίλες ... Θα ήθελα μέσα από δω να ευχαριστήσω όσους υποστήριξαν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα όλων των Αθλημάτων της ΕΟΑΚ , και είχα την τιμή να είμαι αρχηγός Εθνικής αποστολής στη Σαμψούντα Τουρκιάς στους deaflympics αγώνες και κάναμε περήφανο ένα ολόκληρο έθνος !! Ευχαριστώ τους αθλητές -αθλήτριες που είναι πλέον ολυμπιονίκες και τους προπονητές ! Καθώς και τους Υπεύθυνους αθλημάτων το οποίο συνεργάστηκα αρμονικά για να αναδείξουμε αθλητές νικητές!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη υποστήριξη τους! Φέραμε 5 μετάλλια την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τη Κοπεγχάγη Δανίας το 1997 , άλλα είναι πρώτη σε συγκομιδή χρυσού μεταλλίου σε deaflympics. το Έπος της Σαμψούντα είναι η εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών που κατάκτησε του Χρυσό και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την ΕΟΑΚ διότι ο κόπος και ο αγώνας των ανθρώπων που είναι διπλά σε αυτή τη ομάδα , η πρώτη της παρουσίας στο ευρω…