Ατυχία ή Σκοπιμότητα

http://www.youtube.com/watch?v=tOXWWuNNqzg&feature=g-user-u&context=G20254e7UCGXQYbcTJ33avUuUXyw0-SZDovcA_M8UAkt8D2ystYl4

Δείτε οτι έγινε κλήρωση για τους ομίλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τουρκιά 2012 , με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2012 .
Οργάνωση χαμηλού επιπέδου , ούτε διαφάνεια , ούτε χρήση υπολογιστή για τοποθέτηση ομαδων στους ομίλους. Όλα ερασιτεχνικά.
Επίσης πριν την κλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος είχα γνωρίσει απο πριν την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στη κατάκτηση του μεταλλίου η ενός παγκόσμιο κύπελλο.
Δείτε :http://www.deaflympics.com/sports/regulations.asp?SC=Football

με ημερομηνία 3 Μαΐου 2011.


Όπως βλέπετε , η κλήρωση έγινε στις 18 Ιανουαρίου 2012
Επίσης οι κανονισμοί που αναρτήθηκαν,  εγινε στις 3 Μαΐου 2011

Επομένως ξέραμε εκ νέου την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στο τελικό.

Δυστυχώς στις 3 Φεβρουαρίου το ICSD/football  μας έστειλε κανονισμούς σχετικά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα Τουρκιάς 2012 . Υπάρχει πολύ σοβαρές διαφορές , κι έρχεται σε σύγκρουση με το έννομο συμφέρον του ομίλου D κι διευκόλυνε το όμιλο Α.


Αυτό έρχεται σε αντίφαση με τους σκοπούς του αθλητισμού/Ποδοσφαίρου!! Η Τύχη είναι μεγάλος παράγοντας για μια ομάδα που διεκδικεί ένα όνειρο.

Ελπίζω ο φίλος του ποδοσφαίρου ο Κος CRISTOF NIKLAOUS να κατανοήσει το λάθος κι να επαναφέρει το σύστημα όπως είχε αναρτηθεί στο www.deflympics.com στις 3 Μαΐου 2011.

Ώστε ο νικητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωφών ανδρών Τουρκιά 2012  να κατακτήσει το μετάλλιο κι το κύπελλο  ΔΙΚΑΙΑ. 

Σχόλια