Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ατυχία ή Σκοπιμότητα

http://www.youtube.com/watch?v=tOXWWuNNqzg&feature=g-user-u&context=G20254e7UCGXQYbcTJ33avUuUXyw0-SZDovcA_M8UAkt8D2ystYl4

Δείτε οτι έγινε κλήρωση για τους ομίλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τουρκιά 2012 , με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2012 .
Οργάνωση χαμηλού επιπέδου , ούτε διαφάνεια , ούτε χρήση υπολογιστή για τοποθέτηση ομαδων στους ομίλους. Όλα ερασιτεχνικά.
Επίσης πριν την κλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος είχα γνωρίσει απο πριν την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στη κατάκτηση του μεταλλίου η ενός παγκόσμιο κύπελλο.
Δείτε :http://www.deaflympics.com/sports/regulations.asp?SC=Football

με ημερομηνία 3 Μαΐου 2011.


Όπως βλέπετε , η κλήρωση έγινε στις 18 Ιανουαρίου 2012
Επίσης οι κανονισμοί που αναρτήθηκαν,  εγινε στις 3 Μαΐου 2011

Επομένως ξέραμε εκ νέου την διαδικασία για μια ομάδα για να φτάσει στο τελικό.

Δυστυχώς στις 3 Φεβρουαρίου το ICSD/football  μας έστειλε κανονισμούς σχετικά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα Τουρκιάς 2012 . Υπάρχει πολύ σοβαρές διαφορές , κι έρχεται σε σύγκρουση με το έννομο συμφέρον του ομίλου D κι διευκόλυνε το όμιλο Α.


Αυτό έρχεται σε αντίφαση με τους σκοπούς του αθλητισμού/Ποδοσφαίρου!! Η Τύχη είναι μεγάλος παράγοντας για μια ομάδα που διεκδικεί ένα όνειρο.

Ελπίζω ο φίλος του ποδοσφαίρου ο Κος CRISTOF NIKLAOUS να κατανοήσει το λάθος κι να επαναφέρει το σύστημα όπως είχε αναρτηθεί στο www.deflympics.com στις 3 Μαΐου 2011.

Ώστε ο νικητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωφών ανδρών Τουρκιά 2012  να κατακτήσει το μετάλλιο κι το κύπελλο  ΔΙΚΑΙΑ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Τα παιδια της Λαρισας

Ως ανθρωπος του ποδοσφαιρου πλεον χωρις να εχω καθηκοντα, παρακολουθησα τις εξελιξεις στο dcl και την οργανωτικη επιτροπη της Λαρισας για την φιλοξενεια του 10ο ευρωπαικου πρωταθληματος σωματειων ποδοσφαιρου κωφων .
Ειδα τους φιλους μου απο ολο το κοσμο, ειδα ποδοσφαιρο να ανεβαινει επιπεδο .

Τελικα νικησε η ομαδα που ειναι οργανωμενη σε ολους του τομεις του παιχνιδιου σε ολη τη διοργανωση . Θα μπορουσα να μιλησω ανοιχτα αλλα δεν ειμαι δημοσιογραφος για να το κανω.

Την κατακτηση του dcl  την εκαναν 3 ποδοσφαιριστες που αλλαξαν το ροη του παιχνιδιου και θα πω τα νουμερα ... 16 για την διασφαλιση των μετοπισθεν , 20 για την δημιουργια  και τελος 11 για την κατοχη της μπαλλας ... αυτοι κατα την αποψη μου οι 3 ησαν υπεροχοι.

Ο προπονητης οπως ειναι εκεινος που κρατουσε σε ισορροπία και μεταδωσε την ηρεμια κι την σιγουρια οτι το μονοματι που επελεξε ειναι της νικης. Επισης ειχε το θαρρος να χρησιμοποιησει τους 2 πιτσικρικαδες και κανανε ενα ωραιο συνδυασμο σε μια επιθεση.

ως ανθρωπος θα κ…

Υποψήφιος ΕΣΑμεΑ

Ως ανήσυχος κωφός πολίτης  και ανήσυχος πολιτευτής όλων των κωφών , αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος στη ΕΣΑμεΑ στης εκλογοαπολογιστικης συνεδρίου της 8-9 φεβουαριου 2017 στο ξενοδοχείο Τιτάνια.
Θέλοντας να εισάγω τους τίτλους μου και τις Δράσεις μου .

Διατελώ :

Πρόεδρος της Ένωσης Κωφών της Ελλάδος (2014 ως σήμερα ).Β. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών .Σύμβουλος του Παναρκαδικου Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Μοριας" .Διοικητικό Στέλεχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωφών (Deaf International Football Accocation - D.I.F.A.) .Ιδρυτής του Παναρκαδικου Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Μοριας" .Διοργανωτής (μεσώ ΕΚΕ) της Εβδομάδας Κωφών της ΕΚΕ 2015 .Αρχηγός Πορείας ΕΚΕ (Υποστηρικτής στους αγώνες ΕΣΑμεΑ - ΟΜΚΕ) Νοέμβριος 2015 - Δεκέμβριος 2016 .Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών από 2015 έως σήμερα.  Επίσης διετέλεσα : Αντιπρόεδρος - Γραμματέας - Ταμίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (2009-2016). Γραμματέας  στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδο…