Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1η Συγκεντρώση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ΚωφώνΕκτύπωση
Από τη Δευτέρα 23/11/2009 θα μαζευτούν οι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα , οι ποδοσφαιριστές που αγαπούν την Εθνική ομάδα και ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ .
Θα ήθελα επίσης να χαιρετίζω τους υπευθύνους των τμημάτων ποδόσφαιρου των σωματείων – μελών της ΕΟΑΚ (ΑΟΚ , ΠΟΚ , ΑΣΚΠΝ , ΑΣΚΒΕ , ΑΣΚΜΑ , ΑΠΟΚΜ , ΑΣΚΝΔΕ , ΑΣΚΚ ) που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας. Πρότειναν τους υποψηφίους ποδοσφαιριστές που πίστευαν ότι θα εκπροσωπήσουν το σωματείο τους και κατά συνέπεια την Εθνική στο εξωτερικό. ΤΟ ΕΚΠΛΗΤΙΚΟ ΤΩΝ 49 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ που πρότειναν τα σωματεία-μελη της ΕΟΑΚ δείχνει τη πιστή τους για τους ποδοσφαιριστές αυτούς.
ως υπεύθυνος του Τμήματος Ποδόσφαιρου της ΕΟΑΚ προσπάθησα να καλέσω τους 30 ποδοσφαιριστές από τους 49, ίσως κάποιοι να στενοχωρήθηκαν , ίσως κάποιοι να θύμωσαν , να θυμούνται όμως ότι η πόρτα της ΕΟΑΚ είναι πάντα ανοιχτή και τέτοιες συγκεντρώσεις σε διαφορές πόλεις της υπεροχής χωράς μας θα γίνονται περισσότερες φόρες , θα δίνονται δευτέρες ευκαιρίες και τρίτες ευκαιρίες.
Ανάμεσα τους 49 ποδοσφαιριστές που πρότειναν η ΕΟΑΚ και εγώ με την ιδιότητα του υπεύθυνου , αλλά και άλλοι παράγοντες που έκαναν δύσκολη τη συμμέτοχη αυτών λογω επαγγελματικών και σπουδαστικών υποχρεώσεων . οι Αυτοί που θα έρθουν στα ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ είναι ως έξης :
1. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
2. ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3. ΓΙΑΝΝΟΠOΥΛΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ
4. ΓΙΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
5. ΓΚΟΝΤΣΙΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
8. ΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9. ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10. ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
13. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
14. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
15. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
16. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΑΛΚΗΣ
17. ΤΟΥΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
18. ΤΣΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
19. ΤΣΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
20. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
23. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
24. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
25. ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
26. ΖΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
27. ΚΟΧΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που καλέσαμε και δηλώσαν κώλυμα λέγω των επαγγελματικών και σπουδαστικών υποχρεώσεων , για το τυπικό της διαδικασίας θα παραπεμφθούν στο πειθαρχικό σώμα για τους λογούς που δηλώσαν κώλυμα.
Η ΕΟΑΚ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε το ποδόσφαιρο να αναπτυχτεί και να μπει στη ελίτ του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδόσφαιρου , αυτό προϋποθέτει διάθεση των ποδοσφαιριστών , με σκληρή δουλειά και αφοσίωση , η επίσημη αγαπημένη εθνική ομάδα των κωφών ελλήνων θα φτάσει πολύ πάρα πολύ ψηλά , τέτοιου είδους ενέργειες ( κωλύματα) υποβαθμίσουν τις δίκες μου προσπάθειες και την υποστήριξη του Διοικητικού Συμβούλιου στο τμήμα του ποδόσφαιρου.
Εύχομαι στη επομένη συγκέντρωση σε κάποιο προπονητικό Κομπ σε κάποια υπέροχη πόλη στη όμορφη επαρχία της μητέρας πατρίδας το κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή να δέχονται και να συμμετάσχουν με ενθουσιασμό και θετική ενεργεία, προπάντων διάθεση για σκληρή δουλειά. Εδω θα πρέπει να επισημαίνεται ότι η ΕΟΑΚ στο πλαίσιο της αναβάθμισης του τμήματος ποδόσφαιρου προσλάβαμε έναν προπονητή που έχει τη φήμη του εργατικού και της μοναδικής του ενασχόλησης του στο ποδόσφαιρο , το όνομα αυτού ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ πτυχιούχος γυμναστής και προπονητής σε πολλές ομάδες της Αρκαδίας . το σημαντικότερο όλων είναι ότι φέρει δίπλωμα προπονητού Α΄ ΟΥΕΦΑ , προπονητής μεγάλων προδιαγραφών έρχεται να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θύσει η ΕΟΑΚ , την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Δανία το 2011 και στη συνεχεία στο παγκόσμιο κύπελλο στη Τουρκιά το 2012 και ο μεγαλύτερος στόχος όλων ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝ ΤΟ 2013 .
Οι προπονήσεις και συγκεντρώσεις στη επαρχία έχει σκοπό τη διάδοση του αθλήματος και κατά συνέπεια τις δραστηριότητες της ΕΟΑΚ , περισσότερες συνεργασίες με δήμους και φορείς που θα μας βοηθήσουν να αναπτυχτεί η εικόνα και να διαδοθεί το “πρόγραμμα” της ΕΟΑΚ.
Η 23η Νοέμβριου σηματοδοτεί μια νέα πορεία στο πεπρωμένο.. το πεπρωμένο αυτής της Εθνικής είναι η συμμέτοχη στις μεγάλες διοργανώσεις.
Ο κρυφός όμως πόθος όλων είναι το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους ολυμπιακούς αγώνες.
Η αρχή είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα πορεία της Εθνικής ομάδας ποδόσφαιρου.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο προπονητικό επιτελείο και στους όλους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΦΩΝ.
Υγεία και αγάπη σε όλους
Σήμερα αρχίζει η σκληρή δουλειά !!!
ας αρχίζει το πρώτο βήμα!
Καλή μας επιτυχία!
Υπεύθυνος τμήματος ποδόσφαιρου της ΕΟΑΚ
Τάκης Κορδονούρης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουόγραμμα ... Ακουολογια !!!

Κατά καιρούς οι επιστήμονες Ωτορινολαρυγγολόγοι προσπαθούσαν να καταγράψουν την ακουστική κατάσταση ενός ατόμου .  Τελικώς από τα παλιά που όλοι προσπαθούσαν να το παίζουν ανάπηροι κι η αναπηρία "κώφωση" είναι εύκολο να δηλώσεις λόγω της δυσκολίας διάγνωσης του ποσοστού ακουστικής απώλειας. Σήμερα εν ετει 2013 , η διάγνωση ακουστικής απώλειας ,της οποίας η διάγνωση γίνεται με τεχνολογικά μέσα πιο αξιόπιστα , γίνεται με ακρίβεια το ποσοστό απώλειας.  Η Επιτροπή ολυμπιακών αγώνων κωφών μπορεί σήμερα να διοργανώσει τους αγνούς κι τίμιους αγώνες , τα φαινόμενα των ακουόντων που το παίζουν βαρήκοοι τελείωσε.  
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι την διάγνωση κι η γνωμάτευση γίνεται πάντα με εμπιστιμονικο τρόπο κι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ένας ειδικός Ακουολογος .  Μην το παίζουμε ακουολογοι όλοι ... η κουλτούρα αυτών που τα ξέρουν όλα , τελείωσε. 
Προχωράμε μπροστά με γνωστά μέσα "καθαρά κι τίμια  , τα παράνομα μέσα μπορούν να τα αποβάλλουν…

Τα παιδια της Λαρισας

Ως ανθρωπος του ποδοσφαιρου πλεον χωρις να εχω καθηκοντα, παρακολουθησα τις εξελιξεις στο dcl και την οργανωτικη επιτροπη της Λαρισας για την φιλοξενεια του 10ο ευρωπαικου πρωταθληματος σωματειων ποδοσφαιρου κωφων .
Ειδα τους φιλους μου απο ολο το κοσμο, ειδα ποδοσφαιρο να ανεβαινει επιπεδο .

Τελικα νικησε η ομαδα που ειναι οργανωμενη σε ολους του τομεις του παιχνιδιου σε ολη τη διοργανωση . Θα μπορουσα να μιλησω ανοιχτα αλλα δεν ειμαι δημοσιογραφος για να το κανω.

Την κατακτηση του dcl  την εκαναν 3 ποδοσφαιριστες που αλλαξαν το ροη του παιχνιδιου και θα πω τα νουμερα ... 16 για την διασφαλιση των μετοπισθεν , 20 για την δημιουργια  και τελος 11 για την κατοχη της μπαλλας ... αυτοι κατα την αποψη μου οι 3 ησαν υπεροχοι.

Ο προπονητης οπως ειναι εκεινος που κρατουσε σε ισορροπία και μεταδωσε την ηρεμια κι την σιγουρια οτι το μονοματι που επελεξε ειναι της νικης. Επισης ειχε το θαρρος να χρησιμοποιησει τους 2 πιτσικρικαδες και κανανε ενα ωραιο συνδυασμο σε μια επιθεση.

ως ανθρωπος θα κ…

Υποψήφιος ΕΣΑμεΑ

Ως ανήσυχος κωφός πολίτης  και ανήσυχος πολιτευτής όλων των κωφών , αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος στη ΕΣΑμεΑ στης εκλογοαπολογιστικης συνεδρίου της 8-9 φεβουαριου 2017 στο ξενοδοχείο Τιτάνια.
Θέλοντας να εισάγω τους τίτλους μου και τις Δράσεις μου .

Διατελώ :

Πρόεδρος της Ένωσης Κωφών της Ελλάδος (2014 ως σήμερα ).Β. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών .Σύμβουλος του Παναρκαδικου Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Μοριας" .Διοικητικό Στέλεχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωφών (Deaf International Football Accocation - D.I.F.A.) .Ιδρυτής του Παναρκαδικου Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Μοριας" .Διοργανωτής (μεσώ ΕΚΕ) της Εβδομάδας Κωφών της ΕΚΕ 2015 .Αρχηγός Πορείας ΕΚΕ (Υποστηρικτής στους αγώνες ΕΣΑμεΑ - ΟΜΚΕ) Νοέμβριος 2015 - Δεκέμβριος 2016 .Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών από 2015 έως σήμερα.  Επίσης διετέλεσα : Αντιπρόεδρος - Γραμματέας - Ταμίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (2009-2016). Γραμματέας  στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδο…